PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
PES 2012 is scheduled to be release for PlayStation®3 and Xbox 360 on September 27th, and KONAMI today announced that the PSP®, PlayStation®2 and Wii™ versions will follow on November 8th. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

Ова ви е од официјална од Конами, чудно ми е зашто нема PC овде? :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
broo ... кој ке чека уште еден месец. :cautious:
- Се нервирам со таа проста игра pes2010 ... Чезена и Бари ме утепуваат :notworthy:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
PES 2012 is scheduled to be release for PlayStation®3 and Xbox 360 on September 27th, and KONAMI today announced that the PSP®, PlayStation®2 and Wii™ versions will follow on November 8th. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

Ова ви е од официјална од Конами, чудно ми е зашто нема PC овде? :)
нема да има фулл за пц,демото ќе го играме:D
мислам дека под тоа xbox и ps3 мислат и за PC затоа што тоа е уствари next generation верзија на играта

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Да ти ебам финтиците јас, ќе му ја мислам кои 100 копчиња треба да ги искомбинирам за еден потег, а компјутерот ми употребува 10 други различни потези против мене, а и учи и памти кои му ги правам јас, па после станува имун на нив.

Ебате јапонците ебате, за многу работи ги поштовам ама ако играта е како демово сега, сериозно ќе размислам дали ќе ја играм!

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Да ти ебам финтиците јас, ќе му ја мислам кои 100 копчиња треба да ги искомбинирам за еден потег, а компјутерот ми употребува 10 други различни потези против мене, а и учи и памти кои му ги правам јас, па после станува имун на нив.

Ебате јапонците ебате, за многу работи ги поштовам ама ако играта е како демово сега, сериозно ќе размислам дали ќе ја играм!
:sigh:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

Не се до толку тешки за учење финтите, особено на тренинг имаш доста простор и време да ги извежбаш

еве од мене еден гол користејќи финта (PES 2011)

Што се однесува до демото... веќе е спомнато од Конами дека голманите се средени и некои други ситници, а на графиката многу не се работело па скоро иста ќе останела. Следното демо што ќе излезе ќе биде според финалната верзија.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Не се до толку тешки за учење финтите, особено на тренинг имаш доста простор и време да ги извежбаш

еве од мене еден гол користејќи финта (PES 2011)

Што се однесува до демото... веќе е спомнато од Конами дека голманите се средени и некои други ситници, а на графиката многу не се работело па скоро иста ќе останела. Следното демо што ќе излезе ќе биде според финалната верзија.
кога излегува второто демо ?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
^ Незнам дали има официјален датум, но би требало да е крај на септември

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Па ако е графиката како на демото, стварно срање ќе биде. Како Gaussian blur да има, таква е сега сликата.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Мислам дека демото ќе излезе најрано средина на семптември, од прилика таа недела, пошто ипак играта излага на 27 септември за САД така да мора демото да излезе пред тоа (така бар мислам).

Иначе за РС играта излага еден ден (13ти ОКТ) пред верзијата за Европа. ОВА е официјално И ПОТВРДЕНО!
--- надополнето: Sep 7, 2011 3:53 PM ---
А и да не заборавам, за xbox демо ќе нема сега (ова првото), него ќе излезе директно тоа второто, кога ќе излезе и за PS3 и PC

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Па ако е графиката како на демото, стварно срање ќе биде. Како Gaussian blur да има, таква е сега сликата.
Не, нема да е иста. Сега е како матна, ама на целосната ќе биде HD :D

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе нема ли и ние да стигнеме до играта кога ќе излезе во Америка? Сигурно ќе се најде нешто, многу е +15 дена... :)
Сега ДокторКој ме зарази уште повеќе со видеата, што ти требаше човече? :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Абе нема ли и ние да стигнеме до играта кога ќе излезе во Америка? Сигурно ќе се најде нешто, многу е +15 дена... :)
Сега ДокторКој ме зарази уште повеќе со видеата, што ти требаше човече? :)
Би требало да се најде по торент страниве штом излезе во Америка.
Ќе се најде некој хуман и ќе ја сподели играта.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom