PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
PES 2012 is scheduled to be release for PlayStation®3 and Xbox 360 on September 27th, and KONAMI today announced that the PSP®, PlayStation®2 and Wii™ versions will follow on November 8th. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

Ова ви е од официјална од Конами, чудно ми е зашто нема PC овде? :)

broo ... кој ке чека уште еден месец. :cautious:
- Се нервирам со таа проста игра pes2010 ... Чезена и Бари ме утепуваат :notworthy:

PES 2012 is scheduled to be release for PlayStation®3 and Xbox 360 on September 27th, and KONAMI today announced that the PSP®, PlayStation®2 and Wii™ versions will follow on November 8th. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

Ова ви е од официјална од Конами, чудно ми е зашто нема PC овде? :)
нема да има фулл за пц,демото ќе го играме:D
мислам дека под тоа xbox и ps3 мислат и за PC затоа што тоа е уствари next generation верзија на играта

Да ти ебам финтиците јас, ќе му ја мислам кои 100 копчиња треба да ги искомбинирам за еден потег, а компјутерот ми употребува 10 други различни потези против мене, а и учи и памти кои му ги правам јас, па после станува имун на нив.
%E5%9B%BE%E7%89%8711.jpg

Ебате јапонците ебате, за многу работи ги поштовам ама ако играта е како демово сега, сериозно ќе размислам дали ќе ја играм!

Да ти ебам финтиците јас, ќе му ја мислам кои 100 копчиња треба да ги искомбинирам за еден потег, а компјутерот ми употребува 10 други различни потези против мене, а и учи и памти кои му ги правам јас, па после станува имун на нив.
%E5%9B%BE%E7%89%8711.jpg

Ебате јапонците ебате, за многу работи ги поштовам ама ако играта е како демово сега, сериозно ќе размислам дали ќе ја играм!

:sigh:

Не се до толку тешки за учење финтите, особено на тренинг имаш доста простор и време да ги извежбаш

еве од мене еден гол користејќи финта (PES 2011)

Што се однесува до демото... веќе е спомнато од Конами дека голманите се средени и некои други ситници, а на графиката многу не се работело па скоро иста ќе останела. Следното демо што ќе излезе ќе биде според финалната верзија.

Не се до толку тешки за учење финтите, особено на тренинг имаш доста простор и време да ги извежбаш

еве од мене еден гол користејќи финта (PES 2011)

Што се однесува до демото... веќе е спомнато од Конами дека голманите се средени и некои други ситници, а на графиката многу не се работело па скоро иста ќе останела. Следното демо што ќе излезе ќе биде според финалната верзија.
кога излегува второто демо ?

^ Незнам дали има официјален датум, но би требало да е крај на септември

Па ако е графиката како на демото, стварно срање ќе биде. Како Gaussian blur да има, таква е сега сликата.

Мислам дека демото ќе излезе најрано средина на семптември, од прилика таа недела, пошто ипак играта излага на 27 септември за САД така да мора демото да излезе пред тоа (така бар мислам).

Иначе за РС играта излага еден ден (13ти ОКТ) пред верзијата за Европа. ОВА е официјално И ПОТВРДЕНО!
--- надополнето: Sep 7, 2011 3:53 PM ---
А и да не заборавам, за xbox демо ќе нема сега (ова првото), него ќе излезе директно тоа второто, кога ќе излезе и за PS3 и PC

Па ако е графиката како на демото, стварно срање ќе биде. Како Gaussian blur да има, таква е сега сликата.

Не, нема да е иста. Сега е како матна, ама на целосната ќе биде HD :D

Абе нема ли и ние да стигнеме до играта кога ќе излезе во Америка? Сигурно ќе се најде нешто, многу е +15 дена... :)
Сега ДокторКој ме зарази уште повеќе со видеата, што ти требаше човече? :)

Абе нема ли и ние да стигнеме до играта кога ќе излезе во Америка? Сигурно ќе се најде нешто, многу е +15 дена... :)
Сега ДокторКој ме зарази уште повеќе со видеата, што ти требаше човече? :)

Би требало да се најде по торент страниве штом излезе во Америка.
Ќе се најде некој хуман и ќе ја сподели играта.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom