sto razlika megu hd budle i slim?Здраво на сите,
Моментално сум во Америка и сакам да си земам едно PS3, а и кажавте погоре дека паднаа цените драстично. Можеш да земеш PS3 HD Bundle (2 џојстика и HDMI кабел) за 300 долари.
Е сега проблемот е како јас да го хакнам? Слушам дека не треба да е постар софтверот од 3.55, но како да дознаам кој софтвер го имаат новите уреди. Ако можете да помогнете супер, или да ми препорачате каде да барам информации за таа област.
Поздрав
Па кога ќе купуваш во продавница, ќе појдиш небарте да го пробаш Ќе изиграш малце и ќе ја исклучиш играта па ќе проверишАма кој ке ми даде на мене да го уклучам ПС3то и да проверувам софтвер. Одма ќе им стане сомнително :S
И во HD Bundle от е слим само што имаш плус додатни работи како HDMI кабел и Џојстик за плус 50 долари, само што проверив и видов дека џојстикот е користенsto razlika megu hd budle i slim?
Џорди ла Форџ - наскоро.Напредува технологијава, за секој техно geek направава е dream come true.
е кој ке купува сеа више колку време од коа е искочено сеа треба 4каPoevtinuvanjeto na PS3 konzolite se oseti i ovde
Vo Pan-Evropa oficijalnite distributeri za SONY
- Nova Playstation 3 konzola + 1 igra se prodava za 17490den.
Има време за 4ка. Сони уше прави профит од пс3 и од мувот, и од што не...е кој ке купува сеа више колку време од коа е искочено сеа треба 4ка
soni ubavo sto si pravi, ama ne se sami tuka se xbox i nintendo... ako nekoj od niv izvadi nova neznam kolku kre pravat soni profitИма време за 4ка. Сони уше прави профит од пс3 и од мувот, и од што не...
Нинтендо не е ништо во споредба со Ps3 i Xbox 360. Мајкрософт накачи профит со Кинектот, затоа Сони го претстави мувот. Значи ако Сони претстави нешто ново тогаш и Мајкрософт „враќа“, и обратно...сфаќаш?soni ubavo sto si pravi, ama ne se sami tuka se xbox i nintendo... ako nekoj od niv izvadi nova neznam kolku kre pravat soni profit