Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас денес не сум од ништо задоволен пак... Се надевам дека против Дортмунд ќе покажеме кој сме.. Предвидувам победа со 3 до 4 гола разлика, за Нас ! :)
оптимист си нема шо ама со Жервињо мислам сме многу појаки доста влијае на играта така да има надеж Гибс out Сантош in

Јас денес не сум од ништо задоволен пак... Се надевам дека против Дортмунд ќе покажеме кој сме.. Предвидувам победа со 3 до 4 гола разлика, за Нас ! :)
Оптимист на векот.
Си ги гледал Дормунд како играат ?
Ако си видел дек изгубиле вчера, играа без Готце, а и не им беше денот.
Ако им крене, црно ви се пишува.

Дали знае некој дали ќе ја даваат Арсенал на канал 5 во лига на шампиони во вторник???

Имаше некои работи кои ми беа комични на натпреваров незнам дали ги забележавте.
1.Кога судијата го тераше Артета да ја намести убаво топката за да изведе корнер,човекот 4/5 пати ја намести а на судијата не му чинеше и на крајот дојде до него види на која позиција е топката и го остави.
2.ГОЛОТ!!!!
3.Кога му се расписка Фримпонг на Аршавин оти лесно го издриблаа и не се врати да покрие,па Фримпонг беше принуден да блокира.
4.Забуната на Шамак што да прави со капитенската лента.

Според тоа што го видов на хајлајтсот не сме изиграле толку лошо..
Прво полувреме бевме активни, и доста многу шанси имавме, Артета посебно добри пасеви знаеше да направи, а Волчко му појдоа дриблинзите партал ги направи цел меч!
Но второто полувреме...од мигот кога БЕНАЈУН стапи на сцената, бато верувај ми дека полошо не можевме да играме... игравме под нивно ниво, и едноставно шанса наша 1 ... 8 пропаднати акции... шанса нивна 1. и така одеше цело второ.

Оптимист на векот.
Си ги гледал Дормунд како играат ?
Ако си видел дек изгубиле вчера, играа без Готце, а и не им беше денот.
Ако им крене, црно ви се пишува.
Ко да сме Вардар ние та играме со Барселона,шупак,

2990381015.jpg

Требаше Парк да влезе, не Чамак.
Парк ќе донесе свежина во нападот, нешто што Бенчо и Шамчо не успеаја минатата сезона.

Сите аршавин аршавин , дечкото даде гол од позиција што не беше баш лесно да се погоди и тоа со лева без разлика што е празен голот,мораше брзо да шутне со лева,и таа на волчко топката? незнам што сте запнале за Аршавин ! арсенал е мизерија ни ван перси не игра ништо еден шут стативата и толку а претходните утакмици катастрофа ни шут немал а никој ништо не вика

Сите аршавин аршавин , дечкото даде гол од позиција што не беше баш лесно да се погоди и тоа со лева без разлика што е празен голот,мораше брзо да шутне со лева,и таа на волчко топката? незнам што сте запнале за Аршавин ! арсенал е мизерија ни ван перси не игра ништо еден шут стативата и толку а претходните утакмици катастрофа ни шут немал а никој ништо не вика
Друже Аршавин е супер замена, за прв тим не е....Повеќе го гледам паднат на трева него на нозе...Арша не е оној што беше.....Супер замена ништо повеќе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom