Ајде... Па пиши што си напраил^ Е тоа не ми текнало, ќе пробам па ќе видам дали ќе бидне
Влези во биосот и исклучи ги сите тие WAKE UP ON ____Што може да е проблемот кога го уклучувам компјутерот на струја ( кабелот назад ) веднаш стартува компјутерот ? Ги извадив сите тие приклучоци power sw, reset итн и пак истото. Прво нешто што ми текнува е некој контакт матичната со куќиштето...можеби не е убаво наместен..ако имал некој вакво искуствои да каже ако е нешто друго..да не отварам за џабе...инаку се работи за стар компјутер MB- 4U800-X .. Благодарам однапред
Не е ни до рамот Но веќе најдов што е. Еден интегралец на матичната зафркава т.е. не е убаво залемен.Ајде... Па пиши што си напраил
Побарај во АМЦ или во Еленик како што гледам добро се опремени за мало дуќанче,и да нема замоли ги би требало да ти нарачаат.Каде можам да најдам вакво нешто со два излези?
Ако знае некој каде во Охрид продаваат вакво уште подобро.
Кај и да отидеш, ќе ти кажат: “Оди во VideoData."Каде можам во Скопје да однесам на поправка Panasonic NV-GS27E, освен во Video-Data?
Дајте некој предлог.
Можеш и вакво.Каде можам да најдам вакво нешто со два излези?
Ако знае некој каде во Охрид продаваат вакво уште подобро.
Зашто го заебаваат другарот, веќе од мај чека во видеодата да му ја опраат камерата.Кај и да отидеш, ќе ти кажат: “Оди во VideoData."
И зашто не кај нив?
Нека им се јавува почесто, ќе решат.Зашто го заебаваат другарот, веќе од мај чека во видеодата да му ја опраат камерата.
Можда не ти чита добро двд-то..ко мене вакаДругари помагајте ! Имам проблем со лаптоп Асус, беше за формат имаше вируси ова она, и ставам цд несака да бутира од цд-то, напраено е се да подига од цд во биос. мислев дека е ромот заебан па пробав со бутабилно усб несакаше ни од усб да бутира. (со истото усб напраив формат на друг ком). после го пуштив компјутерот и со вин7 цд преку setup пробав да направам нешто па сега ни се подига виндовсот, ни подига од цд, ништо.
помагајте луѓе ! благодарам однапред
Што режеш?Леле како ме нервива режачов то е чудо едно!!! Кога режам преку Windows за фолдер од 2 гига ми вика ти фали уште 835 МВ слободно место, а двд-во празно купено, тогаш отпакувано!!! Кога режам преку Неро дава грешки burn process failed, она што е за buffer level не мрда, а треба да се наполни нели кога режи..не бре брате. Отпрвин ни празните двд-а не ги детектираше, после зачистив со алкохол, па ај тргна ги чита. Чита и веќе режени дискови со филмови, можи да ги гледам директно од двд...ама за режење не сака да слушне...
Два филма на јаки снимки, по 1.8 и 2.0 гига се дватаШто режеш?