Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
^ Е тоа не ми текнало, ќе пробам па ќе видам дали ќе бидне :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Што може да е проблемот кога го уклучувам компјутерот на струја ( кабелот назад ) веднаш стартува компјутерот ? Ги извадив сите тие приклучоци power sw, reset итн и пак истото. Прво нешто што ми текнува е некој контакт матичната со куќиштето...можеби не е убаво наместен..ако имал некој вакво искуствои да каже ако е нешто друго..да не отварам за џабе...инаку се работи за стар компјутер MB- 4U800-X .. Благодарам однапред :)
Влези во биосот и исклучи ги сите тие WAKE UP ON ____

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Каде можам во Скопје да однесам на поправка Panasonic NV-GS27E, освен во Video-Data?

Дајте некој предлог. :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Каде можам да најдам вакво нешто со два излези?
Ако знае некој каде во Охрид продаваат вакво уште подобро.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Дечки,да ми препорачате некое екстерно ладење на лап топ гледам сите се околку 1000 ден,само да не земам од некои што не ги бие добар глас или сл.

Побарај во АМЦ или во Еленик како што гледам добро се опремени за мало дуќанче,и да нема замоли ги би требало да ти нарачаат.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Каде можам во Скопје да однесам на поправка Panasonic NV-GS27E, освен во Video-Data?

Дајте некој предлог. :)
Кај и да отидеш, ќе ти кажат: “Оди во VideoData."
И зашто не кај нив?

Можеш и вакво.

Во Охрид не знам каде, барај таму кај што има електронска опрема, ова тука е 30 ден. во Логинг во Буњаковец.

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Другари помагајте ! Имам проблем со лаптоп Асус, беше за формат имаше вируси ова она, и ставам цд несака да бутира од цд-то, напраено е се да подига од цд во биос. мислев дека е ромот заебан па пробав со бутабилно усб несакаше ни од усб да бутира. (со истото усб напраив формат на друг ком). после го пуштив компјутерот и со вин7 цд преку setup пробав да направам нешто па сега ни се подига виндовсот, ни подига од цд, ништо.
помагајте луѓе ! благодарам однапред

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.932
Поени од реакции
7.041
Леле како ме нервива режачов то е чудо едно!!! Кога режам преку Windows за фолдер од 2 гига ми вика ти фали уште 835 МВ слободно место, а двд-во празно купено, тогаш отпакувано!!! Кога режам преку Неро дава грешки burn process failed, она што е за buffer level не мрда, а треба да се наполни нели кога режи..не бре брате. Отпрвин ни празните двд-а не ги детектираше, после зачистив со алкохол, па ај тргна ги чита. Чита и веќе режени дискови со филмови, можи да ги гледам директно од двд...ама за режење не сака да слушне...:eek:
--- надополнето: Sep 7, 2011 11:27 PM ---
Другари помагајте ! Имам проблем со лаптоп Асус, беше за формат имаше вируси ова она, и ставам цд несака да бутира од цд-то, напраено е се да подига од цд во биос. мислев дека е ромот заебан па пробав со бутабилно усб несакаше ни од усб да бутира. (со истото усб напраив формат на друг ком). после го пуштив компјутерот и со вин7 цд преку setup пробав да направам нешто па сега ни се подига виндовсот, ни подига од цд, ништо.
помагајте луѓе ! благодарам однапред
Можда не ти чита добро двд-то..ко мене вака :)

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
Леле како ме нервива режачов то е чудо едно!!! Кога режам преку Windows за фолдер од 2 гига ми вика ти фали уште 835 МВ слободно место, а двд-во празно купено, тогаш отпакувано!!! Кога режам преку Неро дава грешки burn process failed, она што е за buffer level не мрда, а треба да се наполни нели кога режи..не бре брате. Отпрвин ни празните двд-а не ги детектираше, после зачистив со алкохол, па ај тргна ги чита. Чита и веќе режени дискови со филмови, можи да ги гледам директно од двд...ама за режење не сака да слушне...:eek:
Што режеш?

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Имам ваква графичка. АТИ Радеон 9550/Х1050.
graficka ati radeon 256.jpg Многу загреваше, вентилаторот кочеше.
Го поправив тој проблем и сега вентилаторот иако е ОК, сепак пак ми закочува компјутерот во целост кога ќе уклучам некоја игра или ќе поработам малку подолго време.
Го отворив куќиштето за да има подобро ладење, со што ја симнав температурата за околу 5 степени и пак истото се случува.
Помош!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom