US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Maлце нефер испадна судијата кон Чилич али ајде. На сет топка за Федерер го опоменува да побрза со сервисот, него не е битно, ќе падне Федерер многу скоро.

Бердих го имав да тепа денес, добро е шо му текна да ја предаде :D
A кај жените Петкович солидна, а и Серена почна со брејк. Уште Цонга-Вердаско да биде 3-0 или 3-1 и се е ок :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Слабо темава некако, нешто ми ги нема редовните, кај сте !? :)

Надал одлично, Федерер го гледам со Чилич солидно, но вечер очеквам Давидено и Новак.. Дали конечно ќе го видиме најдобриот меч досега на турниров ?

Едит: И Стосур преге со...хмм како беше, нема везе, изиграја добар меч. Свака им част на девојките :) Скијавоне исто
Со формата на Новак, и формата на Давиденко, незнам како си можел да очекуваш таков меч...

Иначе на женскиот дел од турнирот поразена е Јанкович од русинката Пављученкова со 2-0 во сетови (64/64).
Серена Вилијамс немаше проблеми ( освен во вториот сет, кога играше тај брејк за да го добие мечот) против Азаренка и очекувано си ја совлада исто така со 2-0 во сетови(61/76)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Со формата на Новак, и формата на Давиденко, незнам како си можел да очекуваш таков меч...

Иначе на женскиот дел од турнирот поразена е Јанкович од русинката Пављученкова со 2-0 во сетови (64/64).
Серена Вилијамс немаше проблеми ( освен во вториот сет, кога играше тај брејк за да го добие мечот) против Азаренка и очекувано си ја совлада исто така со 2-0 во сетови(61/76)
Абе очаен сум по квалитетен тенис, али веројатно ќе почекам, за покасно.. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Абе очаен сум по квалитетен тенис, али веројатно ќе почекам, за покасно.. :)
Не си само ти очаен за тоа.
И јас сакам малце конкуренција за Новак, не е хумано секој меч да си помине лесно :P
Следен меч му е против Долгополов, може таму ќе напни украинецот, па ќе гледаш неизвесност.
Додуша глеј ги мечевите на Мареј, Надал и Федерер, може не се квалитетни, ама барем се неизвесни..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не си само ти очаен за тоа.
И јас сакам малце конкуренција за Новак, не е хумано секој меч да си помине лесно :P
Следен меч му е против Долгополов, може таму ќе напни украинецот, па ќе гледаш неизвесност.
Додуша глеј ги мечевите на Мареј, Надал и Федерер, може не се квалитетни, ама барем се неизвесни..
Ги гледав на Надал и на Федерер и колку толку барем има неккоја неизвесност... :) Мареј е хаос целиот.. Не знам како Англичаните очекуваат дека онај можеби некогаш ке освој Гренд Слем ! :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Ги гледав на Надал и на Федерер и колку толку барем има неккоја неизвесност... :) Мареј е хаос целиот.. Не знам како Англичаните очекуваат дека онај можеби некогаш ке освој Гренд Слем ! :)
2-0 водеше Хасе против Мареј некња, и променив канал, и глеам после овој го свртел мечот :eek: ..а ќеф ми беше да изгуби, бидејќи гласав за него во анкетата:D

С

сашенко

Гостин
Надал кога игра? На три места три различни термина видов

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Браво Ноле, рутинска работа е било тоа против Давиденко.

Вечерва интересен меч би требало да биде Родик-Бенето. Американецот се враќа по повредата, поради која не играше на турнирите после Вимблдон, а французинот колку што го имам гледано, знае да биде hard pill to swallow ..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ало дечки од каде таа информација на фан клубот на рафа во мк странаната на фб дека Рафа колабрирал на пресот.Да не е вистина,ептен се загрижив??

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ало дечки од каде таа информација на фан клубот на рафа во мк странаната на фб дека Рафа колабрирал на пресот.Да не е вистина,ептен се загрижив??
Добил силен грч на ногата за време на пресот, тоа изгледа била причината поради која паднал.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Баш сега имаше на Еуроспорт....
Не падна нагло,му се слоши кога даваше изјави за новинарите,се навали на столот под масата,и за момент се лизна,навали малку од столицата,седејќи......
Брзо реагираа медицинските лица и после изгледаше ок,и даде уште една изјава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom