Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
едно бев сигурен дека ќе прочитам - НЕ СМЕ БИЛЕ НИЕ ДОБРИ, РУСИТЕ БИЛЕ ОЧАЈНИ!!

не се излажав. мизериите сте сите до еден што така мислите. тоа имав да кажам за таквите

поздрав до сите оние што гледаат од друга перспектива, од македонска. оние што гледаат колку ние бевме добри, колку ние им дозволивме да играат фаворизираните руси на домашен терен.
резултатот иако битен, овој пат во втор план. играта беше супер, јас гледав добра репрезентација. задоволен сум

за крај, се надевам тошак ќе му ја одземе капитенската лента на пандев, што поскоро тоа подобро. не е лошо и од клупа да почнува истиот.
тешко на наполи со ваков пандев

Дали ти мислиш дека овие играчи беа избрани од Тошак?Па човече тој уште по име не ги знае,се тоа има наредено стратегот Бобан:confused:

Не ни реков дека се избрани од Тошак, муабетот ми е дека самата игра ни беше подобра во однос на предходните натпревари од овој кфалификационен циклус.

Подобро нешто,нешто како и секогаш мизерно...Русија ќе го јаде наредни од Ирска и Словачка,па таква мизерија од прв шешир.:tapp:само ние неможеме да изненадиме,двата натпревара ги губиме незаслужено.

Пандев - една голема НУУЛА!!Незнам зошто го и викаат, тоа не е Пандев од порано?!Сите одат напред ние тонеме! Жално.:notworthy:
Да не се можело една топка да смири да дадде убав, корисен пас?

Ај, тие што догледале, како одигра Трајковски?
Беше поставен нешто поназад, добро се движеше (18 години има, шо има да се очекува премногу), ама ако работи на тренинзи, тој че да ни е иднината

трајковски беше солиден, малку доби да покаже. тричковски ок, не смееше да си дозволи да ја промаши одбиената и тоа нема да му го простам.
одбраната супер, мирко изигра одлично! свежина во репрезентацијата, таков тип на играч од дамна сме немале.

Пандев никогаш не знаел за репрезентација да игра, не знам што ве чуди.

Солидно деби на Тошак , поготово првото полувреме кое што со малку повеќе среќа можевме и да го добиеме наместо што го изгубивме ... во второто полувреме повторно се јави нашата стара болка со кондицијата и концентрацијата на повеќето од нашите фудбалери ... во секој случај имавме многу подобра игра отколку на предходните неколку натпревари , и што најмногу ме радува далеку повеќе директни удари на голот за разлика од порано ... ме бендиса Шиков , одлично изигра како централен бек , Пандев повторно беше вообичаено слаб ... да се надеваме дека наредните натпревари ќе бидат со уште подобра игра од нашите репрезентативци .

Пандев никогаш не знаел за репрезентација да игра, не знам што ве чуди.

Најмногу постигнати голови

1. Горан Пандев од 2001 утакмици 58 голови 23 .

Пандев - една голема НУУЛА!!Незнам зошто го и викаат, тоа не е Пандев од порано?!Сите одат напред ние тонеме! Жално.:notworthy:
Да не се можело една топка да смири да дадде убав, корисен пас?

Тоа се невирам и јас бро.Сите овде викаат добро одигравме,задоволни ова она.Не смееме со пораз да сме задоволни бе љуѓе.Како можи една Словенија со никакви играчи(со исклучок на Новакович и Ханданович) да се пласира за светско првенство и да игра многу солидни квалификации за европско,а ние да тапкаме во место? Како можи една Босна и Херцеговина толку многу да еволуира во фудбалот(да игра бараж натпревар за светско и да има солидни квалификации за европско) а ние да тапкаме во место? Како можи една Црна Гора а ние не?
Сите овие репрезентации имаат играчки кадар кој по квалитетот не одстапува толку многу од квалитетот на нашите играчи,но факт е дека одстапуваат во нешто друго:играат за репрезентациите со срце а не како нашите кои ги боли таквото.

момци тоа е тоа толку ни се можностите а за играта се гледа дека има напредок па да се надеваме дека ке се подобри уште повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom