Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
БРАВО КАВАДАРЧАНЕЦУ !!!!!!!!!!!
Браво за сите, имавме подобрување од вчера и сеа со победа над Финска и Босна сигурно одиме натаму. Ајде можеме

Што зборат хрватите бе, неам ХРТ 2, а баш сакам да слушнам ..

Гечевски... кое искуство го има човекот. Во едната рака жута кавадаречка, со другата мава тројки... Браво царе, најдобар си!!! :D

Не сум у контакт со центарот во Скопје но се надевам дека веќе сум во програма и да кажам:

БРАВО МАКЕДОНИЈА, БРАВО БО и БРАВО ГЕЧЕВСКИ !!! Вака се игра од срце и вака се брани националниот дрес. Овој Илиевски еј исти Меси исти. У клубска игра гази, партали прај у Репрезентација изгубен германец е....
Денес се извади Илиевски :cuc:

Е ова беше добра игра! ДОБРА ДОБРА игра. Со солидна одбрана, каде каде подобрен напад, не беше ова шоу само за шутови за 3ка како вчера и многу промашувања. Имавме ИГРА! Браво момци. Се гордееме! ЈЕАХ!

Разликата помеѓу вчера и денес е што последните 5 минути,одговорноста ја носеа бековите,влегуваа во рекет,изнудуваа фаули и правеа асистенции.Вчера изгубивме затоа што шутиравме (читај Шутираше Антич) тројки од никакви позиции.

Кога имаш ваков бековски тандем и центри кој што имаат фобија од рекетот,треба да се игра преку нив.Одбраната беше пак на ниво,пак ке кажам,со малку употреба на ум,сосема различен исход од вчера.

Овие нашиве имаат тенденција да ми одземат неколку години од животот ама тие години не ги жалам.Браво момци и добро што ме демантиравте.Го повлекувам претходно кажаното.

Мада не сум оптимист дека вака ќе се покажеме со јужниве ама,секогаш има ама.

Ај нека ни е честита победата, сепак денеска играа многу подобро и постабилно него вчера.

Владо копиле едно, вака храбро и одлучивачки треба да влегува, го има факторот Х да ја реши утакмицата...

И, шо му беше филмот на тој копиљот шо се фрли со чашата бе !? Ова хрвативе ептен ненормални биле... :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom