Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Мурињо го нема или јас сум ќор :confused: Колку што гледам сите менаџери на големите клубови се тука освен он...
Казнет е несмее да присуствува, така е кога брцаш во очи :pos:
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:57 PM ---

Со среќа нека му е и немам ништо против него, се најдобро му посакувам, ама искрено. Ако тој е баерм малце свесен што направи нека се засрами, разбирам дека сака да иде некаде но покрај толку добрина што му беше тука направено и толку поштуван од фановите да отидеш во градскиот ривал е малце глупаво.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе стават овие сеа слика од Харгривс и "This is Manchester", ко со Тевез !? :pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не ми е јасна една работа, Харго нема асален меч изиграно од финалето 2008г., а Сити го земаат на една година, зарем мислат дека за една година ќе се врати во старата форма и ќе игра пак како некогаш.. хмм.. што знам, се мислам дека Манчини го зема за да открие некоја тајна на Ферги преку него.. :tapp:

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Кружат вести денес дека Снајдер бил скоро сигурен дека ќе дојде.
Парите не му биле проблем,ама изгледа Интер не сакале да продаваат поради загубата на Ето. Што е тука е.
Кушчак јас колку што знам уште е кај нас :)
Моите очекувања за сезонава се ПЛ,ФА и Карлинг Куп.
ЛШ многу тешко. Ако веќе се сретнуваме со Барселона,јас сакам тоа да биде во двомеч :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
АБе каков Снајдер глејте Томче што прави еве некое видео од него
По стилот на игра е микс од Иниеста и Сколс според мене

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Зошто така? јас мислам дека можеме и во ЛШ до крај, не гледам толкава слабост што не би можеле да ја надиграме Барселона (ако ни се падне, а можеби и и друг тим ке ја исфрли „ахх види сеа, топката е вртелезна"-како што вели еден мој професор како изговор за пораз :D ) можеби среќата ке се заврти, но сепак мислам дека и би можеле секој тим да го победиме. ГЛОРИ!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
АБе каков Снајдер глејте Томче што прави еве некое видео од него
По стилот на игра е микс од Иниеста и Сколс според мене
Јас мислам дека е божји дар , измешани од сите најдобри искусни средни модерни/старо модни средни играчи ......

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не е само дрес – кожа е...
Не е само обичен терен – наш дом е...
Не се 11 – милиони сме...
Не се 90 минути – цел живот е...