Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

p.s. Јас незнам зашто се напнувате за трансфери ( освен се разбира оние фанови кој се адиктед ту трансферс ала реал мадрид ) кога едно е факт " Ги имаме најдобрите малди фудбалери од лигата кај нас ( пола репрезентација ) , и што е најважно сите се Англичани. Ја имаме иднината а тоа е она што се рачуна , другиве што се изнакупија пензионери нека им е со среќа "

Glory Glory Manchester United !!!

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
eepa vakov tim nemam videno od odamna!!! znaci timot sto iskoci protiv arsenal bese PERFEKCIJA u dvizenje, da ne se utnea 2-3 zicera ke zavrsese 11-2 covece!!! baska do lani site ne vikaa "starci" a ovaa godina e NAJMLADIOT TIM vo premier ligata!! ova e tim koj moze da go osvoi bukvalno svetot, nikoj od drugite ne uspea da gi "pogodi" mladicite sto gi zemaa, a kaj nas sto da se kaze, cleverly, johnes, evans, welbeck site gazat!!! vakov tim dolgo vreme ne sum videl, i mislam deka ovaa godina povtorno ke gledame finale United - Barca, ili polu finale, no mislam deka so razlicen ishod ke zavrsi taa utkamica!!!
GGMU!!!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
eepa vakov tim nemam videno od odamna!!! znaci timot sto iskoci protiv arsenal bese PERFEKCIJA u dvizenje, da ne se utnea 2-3 zicera ke zavrsese 11-2 covece!!! baska do lani site ne vikaa "starci" a ovaa godina e NAJMLADIOT TIM vo premier ligata!! ova e tim koj moze da go osvoi bukvalno svetot, nikoj od drugite ne uspea da gi "pogodi" mladicite sto gi zemaa, a kaj nas sto da se kaze, cleverly, johnes, evans, welbeck site gazat!!! vakov tim dolgo vreme ne sum videl, i mislam deka ovaa godina povtorno ke gledame finale United - Barca, ili polu finale, no mislam deka so razlicen ishod ke zavrsi taa utkamica!!!
GGMU!!!
Море сакам у полу финале да ги утепаме на две утакмици!!И кикс да напраиме на една ќе може да се тактизира за другата.
--- надополнето: Sep 1, 2011 6:02 AM ---
Абе луѓее Кушчак отишол на позајмница у ВБА!!
http://www1.skysports.com/football/teams/manchesterunited

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Море сакам у полу финале да ги утепаме на две утакмици!!И кикс да напраиме на една ќе може да се тактизира за другата.
--- надополнето: Sep 1, 2011 6:02 AM ---
Абе луѓее Кушчак отишол на позајмница у ВБА!!
http://www1.skysports.com/football/teams/manchesterunited
Ми го разубај денов :vozbud::cuc::cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Финансискиот извештај на клубот, кој е по економиите ќе го интересира ова :)

http://www.mufplc.com/pdf/Q4 2011 Report.pdf

Year on year revenue growth of 15.7% from £286.4m to £331.4m
− Matchday revenues increased 8.4% from £100.2m to £108.6m
! 29 competitive home matches played compared to 28 in the prior year
! Strong attendances at all FAPL and UCL home games played
! Matchday Hospitality sales ahead of the prior year
Media revenues increased 13.9% from £104.8m to £119.4m
! Higher merit payment as FAPL Champions
! 26 live matches televised in 2010/11 compared with 24 in 2009/10
! UCL income increases due to progression to the Final, offset by reductions following the
2
nd
place FAPL finish in 2009/10
Commercial revenues increased 27.0% from £81.4m to £103.4m
! Impact of first year of Aon partnership
! Continued growth in revenue from commercial partners (excluding Kit & Shirt)
! Contracted increase in the minimum guarantee and partial recognition of cumulative
profit share associated with Nike partnership
• Year on year EBITDA growth pre-exceptional items of 9.6% from £101.2m to £110.9m

Gold Trafford :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Топ сме за премиер, за лш очекувам 1/2 финале, или максимум изгубено финале, реално тоа е. Во секој случај за арно нека е, ама дека ќе освоиме премиер е повеќе од очигледно, рака сечам, ама масонот ќе докаже дека мочкото кени што до вчера нигде го немаше нема право да се курчи со титули и слично...

GLORY!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Топ сме за премиер, за лш очекувам 1/2 финале, или максимум изгубено финале, реално тоа е. Во секој случај за арно нека е, ама дека ќе освоиме премиер е повеќе од очигледно, рака сечам, ама масонот ќе докаже дека мочкото кени што до вчера нигде го немаше нема право да се курчи со титули и слично...

GLORY!!!
Teшко за ЛШ титула реално, ама иднината е светла со вакви таленти, им треба зреење, сигурна сум дека ќе го повторат требл успехот на Class of '92.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
И јас мислам дека ќе биде тешко за ЛШ годинава, едноставно со ПЛ и Карлинг или ФА треба да бидеме сите задоволни.. Значи еве на почетокот скоро сите сме тука некаде со мислењата за сезонава што претстои, не сакам при евентуално испаѓање во 1/4 или 1/2 финале во ЛШ да летаат мајки и шајки по играчите и по управата.. Тоа е.. (y)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Абе што се заебавате...Премиер и ЛШ се наши годинава.
Слушајте ми го зборов,страна 674,памтете!!!:D

Премногу оптимистички сепак...задоволен сум и со 1-2 титули:)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Абе мене некако ми се чини дека тимов ни е подобар од лани,така да и финале да стигнеме ништо нема да ме чуди,а штом си во финале ништо не е чудно да освоиме,можеби делува оптимистички ама повеќе со САФ (како што реков предходно) ништо не ме чуди.

Значи нема ништо чудно,ако чуда се дешавају:pos:

Кој ме разбра ме разбра кој не...чорба.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сме биле во потера по Снајдер, дури се преговарало, само Интер не сакале да продадат. Го оставам линков да не испаднат стара фора муабети дека не сме купувале ради долгови, а всушност се остварил рекорден профит и се намалил долгот и ќе сме го имале Снајдер (под ова мислам ќе се потрошеле доста пари). Не знам што повеќе :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2032586/Wesley-Sneijder-came-close-joining-Manchester-United.html

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Кога ви кажав дека не е тука Ферги :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Newspapers and media which "confirmed" Sneijder as a Manchester United player during all summer:
- The Sun (16 times)
- Daily Mirror (12 times)
- Telegraph (11 times)
- The Guardian (3 times)
- Sky Sports (3 times)

Kajgana Shop

На врв Bottom