Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
nego aj vie site imate nad 20god samo ja 15 iam utre u skolo sum ae dobra nok malce oftopik ali aj

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не дека го мрзам Гибсон ама сакав да си оди за да можат да се развиваат другите фудбалери. Лани освен со Шалке ништо добро не прикажа колку што се сеќавам. Вака наместо да влезе тој во игра кога има некој повреден од Керик и Флечер, ќе влезе Клеверли, Андо :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:25 PM ---
nego aj vie site imate nad 20god samo ja 15 iam utre u skolo sum ae dobra nok malce oftopik ali aj
Уживај бе седи си со нас, и така на први не запишуваат.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Не дека го мрзам Гибсон ама сакав да си оди за да можат да се развиваат другите фудбалери. Лани освен со Шалке ништо добро не прикажа колку што се сеќавам. Вака наместо да влезе тој во игра кога има некој повреден од Керик и Флечер, ќе влезе Клеверли, Андо :)

Не го учи на лошо детето бе ..срамота:D
Јас сум си сосема задоволен од овој состав што го имаме..само ми е мака што Македа ќе треба да кисне на клупа...и оној ирецот ќе ни цеди од платата...се на се тимот ни е ТОП!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не го учи на лошо детето бе ..срамота:D
Јас сум си сосема задоволен од овој состав што го имаме..само ми е мака што Македа ќе треба да кисне на клупа...и оној ирецот ќе ни цеди од платата...се на се тимот ни е ТОП!
Истото. Сакам против Лидс на 20ти да добие шанса, ама сигурно ќе игра против Отелул, Базел во ЛШ, барем на домашен терен. И јас сум презадоволна од составов, класа играчи купивме, средна возраст е 23 години, топ стрелецот во Премиер Лигата од лани не може да фати место во тимот, што повеќе...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Чекајте малце, Македа не е на позајмица во Њукасл ? Туу колку не сум во тек со трансвериве.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

xaxa znam ali so da pram sabajle rano treba da stanam

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекајте малце, Македа не е на позајмица во Њукасл ? Туу колку не сум во тек со трансвериве.
Не, остана кај нас.

Manchester United will tomorrow announce a record operating of over £100 Million, and commercial revenue of the same amount.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.609
Кажа на почетокот на трансфер сезоната дека само три засилувања ќе земе, и си остана на зборот. Цар :D

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.938
Поени од реакции
41.038
Да да, ги зима на почеток, играат 10 пријателски, си газат, и спремни се за почеток на сезона, ПАК ДА ГАЗАТ ! :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
па дообро дали Лузерпул се нормални ?? таман помислив дека почнаа да прават нормална екипа Кени курташак си игра... продаде еден од најдобрите играчи (Меирелеш) и го врати гадот Белами назад ... Челзи им ги собира најдобрите играчи на Ливерпул.. следен ваљда Суарез е who knows :) а ние си го иаме Томче... Снајдер нека потоне заедно со Интер ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom