Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
И тој и Гибсон останааА Кушчак го продадоја или не ?
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И тој и Гибсон останааА Кушчак го продадоја или не ?
Уживај бе седи си со нас, и така на први не запишуваат.nego aj vie site imate nad 20god samo ja 15 iam utre u skolo sum ae dobra nok malce oftopik ali aj
Не го учи на лошо детето бе ..срамотаНе дека го мрзам Гибсон ама сакав да си оди за да можат да се развиваат другите фудбалери. Лани освен со Шалке ништо добро не прикажа колку што се сеќавам. Вака наместо да влезе тој во игра кога има некој повреден од Керик и Флечер, ќе влезе Клеверли, Андо
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:25 PM ---
Уживај бе седи си со нас, и така на први не запишуваат.
Истото. Сакам против Лидс на 20ти да добие шанса, ама сигурно ќе игра против Отелул, Базел во ЛШ, барем на домашен терен. И јас сум презадоволна од составов, класа играчи купивме, средна возраст е 23 години, топ стрелецот во Премиер Лигата од лани не може да фати место во тимот, што повеќе...Не го учи на лошо детето бе ..срамота
Јас сум си сосема задоволен од овој состав што го имаме..само ми е мака што Македа ќе треба да кисне на клупа...и оној ирецот ќе ни цеди од платата...се на се тимот ни е ТОП!
xaxa znam ali so da pram sabajle rano treba da stanamНе дека го мрзам Гибсон ама сакав да си оди за да можат да се развиваат другите фудбалери. Лани освен со Шалке ништо добро не прикажа колку што се сеќавам. Вака наместо да влезе тој во игра кога има некој повреден од Керик и Флечер, ќе влезе Клеверли, Андо
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:25 PM ---
Уживај бе седи си со нас, и така на први не запишуваат.
Не, остана кај нас.Чекајте малце, Македа не е на позајмица во Њукасл ? Туу колку не сум во тек со трансвериве.