Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Брат до сеа го имам гледано 3 пати и 3 пати плачам на него - единствен филм на кој имам плачено(колку да се пофалам).
ako e za falenje da se pofalam i jas placev na filmot kolku i pati da go gledam ke placam zasto edna e ljubov kon Manchester United
--- надополнето: Sep 1, 2011 8:59 PM ---
Кој фудбалер го нема, а пак можеш да го видиш?
-Немања Видич!
малце стар виц али нема везе малце шала на сметка на капитенот :icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Утре очекувам пола од националниот тим на Англија да бидат нашите :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Утре очекувам пола од националниот тим на Англија да бидат нашите :)
Според последните шпекулации, Џонс ќе биде стартер со Тери на стоперските позиции а Смолинг ќе е десен бек.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Пуштајте МУТВ ја дават утакмицата кога Јунајтед на полувреме губел 3-0 па 2 полувреме тепале со тотенхем

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Не си единствен :)
--- надополнето: Sep 1, 2011 6:36 PM ---

Шнајдер :) Со мене се кладеше :D
Неможеше барем Гибсон да му го дадеш, мораше куклата Торес мислам ја викаа, ебате... :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Шнајдер :) Со мене се кладеше :D
И јас тоа сакав да ти го кажам, неможеше да му дадеш друга слика, баш од оваа глумицата од "Очајни Домаќинки" ли најде да му дадеш... Дечкото редовно пишува и кога видам плаво нешто во аватарот, ме подига од стол :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.578
Поени од реакции
8.207
И јас тоа сакав да ти го кажам, неможеше да му дадеш друга слика, баш од оваа глумицата од "Очајни Домаќинки" ли најде да му дадеш... Дечкото редовно пишува и кога видам плаво нешто во аватарот, ме подига од стол :D
Моментално само он ми е најголема заебанција после цел арсенал :D ... Гибсарот нејќев ипак е наш играч и не ко оваа домаќинка :)
--- надополнето: Sep 2, 2011 7:46 AM ---
ѕверови :pos: Evra:Thanks Chihca for kiling you :D ама ипак испадна фраер. Chicha:And my most important game at Old Trafford when I scored a goal in 36-th secound with Chelsea :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481

Kajgana Shop

На врв Bottom