Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
Па според мене не е нешто заебан вкусов многу..Едино цената рипна али не само у седмица сегде пораснаа за 10 денари цените у Македонија.Сеа нормално на времето 70 беше али сеуште нема подобар хамбургер со пристапна локација,за нас што неаме средство за превоз:DИ вили е океј,али от кај тоа дека е ефтино? 130 е со помфрит,ги јаде седмица на салати,сосови и плескавица..али потапа помфрит,мајонез.Така да исти ти се фаќа...Едино лесковачка у аеродром ти е 90 со прилично добар квалитет,боље плескавица,салати, сосови од седмица,потапа помфрит и лепче.40 денари поефтино од вили и седмица..али локацијата не е нешто нај нај.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
па прилично се големи..тука негде се ко во малага али сум јадел и за 30-40 па биле по тапа од овие..Локацијата си ја одредува цената сепак,во Лисиче е ова:)

Член од
30 август 2011
Мислења
87
Поени од реакции
41
Даре, со кое право го нарекуваш ова хамбургер веќе? :D Помија не му е рамна, немам јадено од седмица од фебруари негде и не жалам воопшто.

Лебот сув, желудникот ме боли после хамбургерот од тоа сојата, штедат на кечап и мајонез, уште да ти наплаќаат и за вилушката фали.
--- надополнето: Jun 2, 2011 9:39 PM ---
П.С.

Чисто да ви доловам во Road House каков хамбургер се служи со 700 грама плескавица :D

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.188881404494930.43910.174848379231566
Ауууууу тоа е тоа! Каде се наоѓа Road House?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
А најлошо што можеш да направиш да му се раздереш на келнер дека нешто не ти чини зашто најбанално што ќе те снајде а да ти плукне во храната или пијачката до полоши работи кои не се за пишување.
Како на пример ова

Наравоучение: Никогаш не враќај нарачка на келнер :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Леле читајќи ве ми се пријаде чисбургер од Беко. Вчера јадев од 7-ца, другар частеше и мајонезот се осеќаше дека беше малце расипан и го оставив хамбургерот до пола. Више 7ца никогаш... Само ако сум ептен гладен

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Како што разбрав газдата на локалот ги избркал кираџиите за некои си пребанални работи..

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Пред некој ден лесковачка во Вили кај Буњаковец, салатата од зелка беше бајата и не ја земав а и од другите салати практично немаш избор со оглед дека ти ставаат 3-4 краставички и на крај остана да земеш плескавица со неколку соса врз база на павлака или мајонез.

За цената од 110 ден не да не вреди, кражба е.

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Абе јас сеуште си јадам оброк у мекдоналдс, барем ништо никогаш не мењаат. Додуша хамбургерчето е мало ама ептен е вкусно а за компирчињата ич да не праам муабет. :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
^^ пошто си девојче..у мек ништо не мењаат и затоа нормално машко не може да се најаде со малото хамбургерче,тоа се јаде колку друштво да се праи на некое девојче..Дека е вкусно нема збор ама ретко кој може да си дозволи 200 денари за јадење,да не зборам дека јадам просечно,има бајаги што јадат поише од мене:icon_lol:

Пред некој ден лесковачка во Вили кај Буњаковец, салатата од зелка беше бајата и не ја земав а и од другите салати практично немаш избор со оглед дека ти ставаат 3-4 краставички и на крај остана да земеш плескавица со неколку соса врз база на павлака или мајонез.

За цената од 110 ден не да не вреди, кражба е.
и ова ми е чудно,разбирам да се бунат за цената и ја се бунам али вили не иде у тој муабет.

Kajgana Shop

На врв Bottom