Не е баш 100.000 денари али прават бајаги.Џабе, 7 ца ќе си остане No1.
100 000 денара дневен промет по сендвичара тешко кој прави.
Прават промет од глуп и прост народ кој оди да јаде таму само поради името.Џабе, 7 ца ќе си остане No1.
100 000 денара дневен промет по сендвичара тешко кој прави.
Не може да се каже дека се најдобри ради тоа што се работи за вкус пример стекот и пирошките во седмица се каде каде подобри од Жу Жу посебно стекот според мене во седмица е најдобар што го имам пробано во било која сендивача во МК. Е сега тоа што 80% јадат хамбургери па прават споредби е друга работа али на крај се е прашање на вкус. А инаку нормално е дека името ја држи седмица ама ипак имаат добри сендвичи можеби на некој му се одјадело од многу јадење таму.Прават промет од глуп и прост народ кој оди да јаде таму само поради името.
Жу Жу Бургер се моментално бр. 1.
Ми го испофалија ова Жу-Жу Бургер, отидов, платив исто колку и во 7ца.... ама погаден сендвич во живот немам јадено. Дали не ми го погодија, дали нешто им се случило вечерта или што ги знам.... ко за прв пат... едвај го изедов од што беше за нигде, а бев прегладнет.Луѓе, жужу бургер ако сте гладни, и не алчете по сите сосови ќе ви се згади еден сос и мајонезот обавезно
Продолжи да јадеш во Вили и нека ти е со здравје Салмонелата и Ешерихијата.Јас во она Вили јадев Лесковачка скара , това беше убитачно, ама добро за добра свиња нема лоша помија .
Имун сум јас на салмонела и на ешерихија.Продолжи да јадеш во Вили и нека ти е со здравје Салмонелата и Ешерихијата.