vaga1985
Разочарена од се
- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 1.564
- Поени од реакции
- 418
Морам да одговорам на ова мислење. Значи начинот на облекување не е секогаш показател на тоа што сме. Пример ако јас сакам да носам кратки фустани не значи дека сум спонзоруша. Кога излегувам навечер за разлика од порано девојчињата се повеќе денеска сакаат да носат фустани кратки и штикли и зошто да не кој сака како сака може да се облекува. Какво е тоа размислување ако ставам минич и веднаш сум спонзоруша. Имам пример комшивката цел живот носи кратки фустани и е мајка на две деца па не е спонзоруша. Не се секирај ако имаш пари спонзорушата сама ќе те најде.Факт е дека поголемиот дел се спонзоруши, барем во ова време. Чест на исклучоци.
Спонзорушите никогаш нема да се заинтересираат освен ако не ги впечатлиш со нешто. За мене нема потреба, не пагам на јаки типки, сакам просечно. Единствената разлика помеѓу спонзоруша и нормална девојка е што спонзорушата има три кила повеќе шминка, 10 сантиметри повисоки штикли и минич до п**ка. Нема никаква друга разлика, а кога ги гледам како се унакажани понекогаш ми се одбивни.
Може да се стигне до спонзоруша, лесно. Подобро е да им бидеш таен ебач отколку спонзор.