karlovic
имам срце ама имам и фрижидер
Џабе скокаат сите ко петли (мачо мени и билдери),кога до најјаките девојки стигаат само мажите што се на функција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа значи дека го чекам моментот кога некој ќе дојде и ќе ме освои иако знам дека се помалку има храбри мажи. Тој треба да ме привлече, да ме чува, почитува и сака. Да биде нежен да има разбирање и она најважното да има меѓу нас доверба. Јас сум луда по кадифени мечиња и навистина ќе ме освои со таков подарок, вели Елена.
До најјаките ?
Сте си ебале векот ако најјаките се оние спонзорушине во штикла поголема од бандаж на GMC . Радо би фатил сида него спонзоруша. Just sayin'.
Не гледам како би се генерализирала некоја девојка како најјака, а не па како да се „фати“ . Башка , што сметате за „фаќање“ на една девојка ? Треба да има взаемен интерес за да биде врска или било што, а ако е за one night stand ондак би била далеку од совршена девојката.
Девојката сама си кажа што сака ретко се наоѓаат такви. А за тие по дома што фантазираат да ја освојат треба да им се каже дека има разлика од плисано мече, до плисано мече (во пакет со мерцедес)Izvadok od 'intervjuto' :
Hahahahaha! Oh! AHAHAHA! OOOOOOH!
*onesvesten*
OOOOOOOOHOHOHOHO!
AHAHAHAHA!
Ahahahaha.
Haha.
Hee.
Hoo.
Hnnnnnnnnng.
Nekoj clueless decko go cita ova doma i si vika "Oh yes, this is it!"
Oh no.
Gluposti.
До најјаките ?
Сте си ебале векот ако најјаките се оние спонзорушине во штикла поголема од бандаж на GMC . Радо би фатил сида него спонзоруша. Just sayin'.
Не гледам како би се генерализирала некоја девојка како најјака, а не па како да се „фати“ . Башка , што сметате за „фаќање“ на една девојка ? Треба да има взаемен интерес за да биде врска или било што, а ако е за one night stand ондак би била далеку од совршена девојката.