Како до најјаките девојки?

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Факт е дека најјаките девојки се движат по места каде има најголема концентрација на кеш и моќ. Ти немаш ни едно ни друго.
Што би направило некое машко, млад, дипломиран, симпатичен се, али пустото, не си дел од скопската елита, немаш пари за јака кола или прескапа облека, а ти се присакало да опнеш нешто квалитетно. Курви не те интересираат, до Бугарија, Србија, Албанија, Струмица, Кочани,:) те мрзи да одиш.
е сега свесен си дека е многу тешко до таква јака девојка да припариш (не знам Исаиева, Каролина, нема врска како репер), а ти се увртела во глава некоја фикс идеја баш неа да ја легнеш.
Знаеш дека е проблем самото тоа да влезеш во некој таков круг, камо ли да почнеш да ја шмекаш.
Кој пристап би го имале, како би се однесувале?
на пример позајмуваш добра кола, некое купе од другар од некој друг град (пошто елитниве Пи*ки, горе долу знаат која добра кола низ градов е чива)
се пицнуваш...

Она што ми беше муабетот, дали оние машки кои не се во шемата, елитата итн., се осудени најчесто да ебат само третокласни пи*ки?
Прво....јаките девојки се движат кај сакаат пошто се јаки и им се може....
Друго.....ако описов шо го даваш е за најјаките девојки тогаш си во заблуда....пошто опишуваш спонзоруши (no offence)...За спонозоруша точно е дека треба да имаш добра кола и длабок џеп и едно 5-6 спремни муабети од типот Кој сум јас...Кој сум јас и види мала со кого се познавам и кај се сум бил и во тој случај обрати се кај некој џек што веќе имал искуство со девојки од овој тип па може и да ти шитне некоја.
Е сега ако јака девојка за тебе е девојка што добро изгледа ама има и во главата па и самата е доволно начитана ако не и прошетана за да препознае квалитет и потенцијал кој не нужно доаѓа во пакет со добро превозно средство на 4 тркала, ама му фаќа кликерот и прочитал и по некоја друга книга освен дневен весник па знае да се понаша џентлменски и да направи асолен муабет тогаш надоградувај се во таа насока, освен ако веќе располагаш со овие особини па ќе ти биде полесно to just use your wits' powers;)

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Za da si fatis bilo kakva devojka treba da si uporen. :)

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Најјаки девојки..., тој примат "најјаки" и тие етикети му ги ставаме самите ние, а со самото тоа правиме да изгледаат недостижни за нас. Застануваме на неколку скалила подоле од нив и само фантазираме колку би било добро да сме заедно со нив.
Ако сакаш да го промениш шаблонот на играта треба ти да си тој што ќе "застане на повисокото склило" ( не мислам на финансиска состојба) туку на карактер, да зголемиш самодоверба и да ја гледаш како нормална личност без да ја фалиш за секој нејзин потег, бидејќи тоа ( срце, душо, лепотице, прекрасна си бла бла ) го има слушнато преку 74 пати.
Направи таа да си го постави прашањето каде ли грешам, зошто не е како другите лесно освоиви момци.

Промени нешто во начинот, направи нешто по што ќе те запамети, не се импресионирај лесно од се што ќе направи, биди ладен, некогаш и шегувај се на нејзина сметка... запомти таа не е феномен !
Дај и до знаење дека нешто ти значи со погледот и насмевката но не дозволувај таа да управува со твоите емоции.
После во текот на врската емоциите сами по себе ќе испловуваат на површината.

Цитатите: big muscles, small brain, не се битни плочките битна е чешмата и тн и тн

и кои кружат и ќе кружат се од особи со комплекси од 1 степен кои никогаш не го оделе тој пат или го оделе но виделе дека неможат да го издржат темпото и жртвувањата кои ги бара доброто градено тело, кои никогаш не се едуцирале во областа на анатомија и психологија и не сватиле дека за да постигнеш солиден резултат треба во тебе да има челичен карактер, а со тоа и напоредно ја зголемуваш самодовербата. Толку од мене во врска со ова, одсекогаш ги имало тие стереотипи и ќе ги има за нечија утеха.

Дваесет години од сега, многу повеќе ќе бидеш разочаран за нештата кои не си ги направил, отколку за нештата кои си пробал да ги направиш но си ги згрешил. Но кога грешиш не ја губиш лекцијата која требе да ја научиш.

Ризикувај- без ризик животот е многу подолг и посмирен, но е многу досаден..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Za da si fatis bilo kakva devojka treba da si uporen. :)
нц
треба да си шмекер :pos:ко овој на видеово- такви заводнички и шмекерски гриманси ретко кој може да праи:pos:

пс. шмекеротКАДЕ Е ? оддамна го нема на форумов- пропадна чоекот:P

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
нц
треба да си шмекер :pos:ко овој на видеово- такви заводнички и шмекерски гриманси ретко кој може да праи:pos:

пс. шмекеротКАДЕ Е ? оддамна го нема на форумов- пропадна чоекот:P

Е баш како овој ама штета зафатен е си има девојка. :D

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Е баш како овој ама штета зафатен е си има девојка. :D
:pos:знаев:pos:
не беше овој за тебе ;)- само ко пример го посочив
види му фацка-:rolleyes: какви заводливи погледи- просто девојките нема да можат да му одолеат:pos:
кома е чоеков нема што:ROFLMAO:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
:pos:знаев:pos:
не беше овој за тебе ;)- само ко пример го посочив
види му фацка-:rolleyes: какви заводливи погледи- просто девојките нема да можат да му одолеат:pos:
кома е чоеков нема што:ROFLMAO:
Бидејќи има таков заводлив поглед и зафатен е, не останал без женска. А ако се прави јак фраер и сака јаки женски нема да постигне ништо. Туку јас што ќе правам сега ми го зедоа од рака типот. :D

P

PewDiePie

Гостин
Порано беше доволно со големо срце и чиста љубов,сеа со голема кола и чисти задни седишта. За жал.

А

Антоние

Гостин
За овој тип на жени треба многу по агресивен пристап.

Скопските мажиња (барем оние што ги гледам навечер низ дискотеки ваму таму) уопште не се агресивни со жените затоа што сакаат првин 100% да се осигураат дека таа е импресионирана од нив.
Тие мислат дека погледот, допирот итн се нешто што треба да го правиш само ако си сигурен дека ќе успее. И додека чекаат таа да им даде до знаење дека е заинтересирана, истата веќе ги ставила во friend zone.

Али еве ај и да речеме дека е заинтересирана. Затоа што беа толку учтиви, културни и "симпатични" таа почнува да ги калапи како потенцијален дечко за озбилна веза. Големи чевли се тоа да ги пополниш, момче. Последниот нејзин дечко бил Доктор, метро девеесшест и возел Беемве.

Плус таа веќе има повеќе од доволно пријатели. Преку 1000 последен пат кога проверила на Фејсбук. Таа исто така има глутница од момци кои што ја бркаат наоколу сакајќи да бидат нејзин дечко. Има многу тешка конкуренција за улогата на дечко, многу помалку за улогата на таен ебач. Со други зборови, многу полесно е да си нејзин таен ебач отколку нејзин дечко.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Факт е дека поголемиот дел се спонзоруши, барем во ова време. Чест на исклучоци.
Спонзорушите никогаш нема да се заинтересираат освен ако не ги впечатлиш со нешто. За мене нема потреба, не пагам на јаки типки, сакам просечно. Единствената разлика помеѓу спонзоруша и нормална девојка е што спонзорушата има три кила повеќе шминка, 10 сантиметри повисоки штикли и минич до п**ка. Нема никаква друга разлика, а кога ги гледам како се унакажани понекогаш ми се одбивни.
Може да се стигне до спонзоруша, лесно. Подобро е да им бидеш таен ебач отколку спонзор.

Kajgana Shop

На врв Bottom