Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Само на Де Геа не се бранат, на другите се бранат :) Ама јебига, не верувале во минатото и дека од Јанг ќе стане фудбалер па сега не знам кој гол му е поубав, мислам имаше и асистенција, не знам веќе, не знам ни кој даде гол, тоа од Велбек го заборавив како изгледа :icon_lol:
И за сета иронија, нашиот тим помлад од нивниот :)
(4 грешка) 3 асистенции, 2 гола к'о нашине близначиња идентични ------ без коментар (а башка и Рунко збрца уште 2 к'о близначињата) :rolleyes:

Ќе си доете и вие на Олд Трафорд без гајле..
пак без коментар ... ама ќе си покаже времето :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
WayneRooney Wayne Rooney
@piersmorgan hello mate. How r u

Ќе си го игра сега со овој :pos:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Дали некој го примети Андерсон на вториот гол на Руни од слободен како зјапаше во голманот на Арсенал? Сум се искинал од смеење на тоа прееска...Честито победа момци!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
а да бтв, дајте бе некои линкови, чуда, врагови ....

п.с. чудата и враговите пројдоа низ Мачестер пред саат време, дајте линкови само :icon_mrgr:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Дали некој го примети Андерсон на вториот гол на Руни од слободен како зјапаше во голманот на Арсенал? Сум се искинал од смеење на тоа прееска...Честито победа момци!
И на првиот истото го праеше хахаха

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Честито ѓаволи! Прекрасно шоу :) GGMU

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
И пак ми е криво за Де Геа што прими евтин гол,се надевам дека нема да му влиае на самодовербата :)
И криво ми е за стативата од Руни.
Мајкл Џексон ме изнервира малце ама ај простено нека му е.
Ама Андерсон најјак беше шо го замараше на Шчелни за време на слободните :pos:Легенда е.

Инаку вистина е дека дечките везеа по теренот,ама мора да се признае дека толку слаб Арсенал (а и било која друга екипа во ПЛ)ни на сон неможе да се очекува.Волкот на некој му обајснува нешто овој фак оф,потоа тој што го направи фаулот за првиот гол од слободен, кутриот не го примаа во живиот ѕид,Се пикаше како некое дете,"дај бе дружете ме и мене малце" ама овие го оставија настрана како технолошки вишок да е.Аршавин ај кај што куртули од црвен,па и одма се изнервира кога почнаа да му свират.Имав многу многу забелешки за играта (и општо за однесување на теренот) на Арсенал ама јбг не сум Мурињо па да запишувам :P

И ќе ви кажам немојте да ве замамат 8те гола,олку крш игра немам долго време гледано,не од било која туку од која било екипа во ПЛ :D

Дајте некое инфо ако имате за Велбек,греота за младичот тама се разигра...него што е работата со Евра нешто пропуштив?Ај ако може мало објаснување.

И дури сега ми текна што им требаше на Шити да не силат не ми е јасно:cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дајте некое инфо ако имате за Велбек,греота за младичот тама се разигра...него што е работата со Евра нешто пропуштив?Ај ако може мало објаснување.

И дури сега ми текна што им требаше на Шити да не силат не ми е јасно:cautious:
САФ вика првична дијагноза од Свајр е 4-5 недели ама ќе видат како ќе оди закрепнувањето. Уште ја чекаме пост меч изјавата, сеа и за ББС продолжи да дава изјави, не може да постигне сегде :pos:
За Евра дискутираме дека само збори по медиуми а е во очајна форма.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Еј, што е многу многу е. Зарем се даваат 8 на ривал? Премногу е стварно. Првото не го гледав и ми е многу криво, во кафичот кај што бев не го даваа да им се невиди.

Џабе да зборам и да го билдам постов. Нема зборови за денешната игра. Бтњ Видео од одбранетиот пенал случајно?

Одиме кон 20-тата.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Кој сака линк за да си ја симене оваа историска утакмица нека пише

Kajgana Shop

На врв Bottom