Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакав да кажам, кој и да дојде ќе го исплесаат најубаво на цел свет. :)
--- надополнето: Aug 28, 2011 5:36 PM ---

АсистенциИ, 4 и тоа...
Немам коментар, срам ми е лично да зборам зошто бев против негов трансфер, мислев дека не е решение за проблемите во средината ама добивме солиден реализатор од далечина и несебичен играч. Не зборувам веќе за трансфери, ta - ra Fergie :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
МАГИИИИИИЧНОООООООООО ДРУШТВО!!!!
8-2!!!КАКОВ МЕЧ!!!:drk:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Леле како ги здробивме сега и нас ќе почнат да не ликаат вонземјани дека не сме од оваа планета :pos:. Јанг кој звер човече дефинитифно Ферги е звер за трансфер очукува да победиме со 3 гола разлика но Ферги нема милост за противникот SAF say: Bring me the next one :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пофалете го и Де Геа за одбранетиот пенал бе, себични :pos:

A

apidrone

Гостин
Де Геа денеска чиста 10ка! Дај индексот младичу :D Одбранет пенал, уште неколку тешки удари одбранети, првиот гол никако по негова грешка, туку премногу оставен простор по левата страна...
Јанг и официјално ми е омилено крило од 3те шо ги имаме :)
За младите дечки не знам шо да кажам.. Џонс, Клеверли и Велбек. А да, се надевам се е во ред со Велбек.. Клеверли требаше кога искочи сам со Шчеафсдгсадзни да даде гол, али ок сеа нема да напињам..
Фалеше уште Чичарито гол да даде..
Руни си е Руни.. јако ќе беше да влезеше таа од пола терен :D
Евра некако мн простор оставаше лево, поправете ме ако грешам..
За Нани имам само една забелешка: Требаше да проигра некого со онаа топка кога проба да го лобува голманот (како и да се вика, веројатно заборавил од 8кава), а за Андерсон немам никакви забелешки.
Заборавив некој? :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Немам коментар, срам ми е лично да зборам зошто бев против негов трансфер, мислев дека не е решение за проблемите во средината ама добивме солиден реализатор од далечина и несебичен играч. Не зборувам веќе за трансфери, ta - ra Fergie :)
Ја кога зборев за Јанг пред да потпише дека е роден за таа страна за нашиот тим... :D Јанг има шут, има дриблинг и одлично асистира баш тоа што му треба на Јунајтед. Одличен наследник на Гигс.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја кога зборев за Јанг пред да потпише дека е роден за таа страна за нашиот тим... :D Јанг има шут, има дриблинг и одлично асистира баш тоа што му треба на Јунајтед. Одличен наследник на Гигс.
Ashley Young:
Villa 10/11: 10 Assists (34 games)
MUFC 11/12: 4 Assits (3 games)

http://twitpic.com/6cpg9h

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
Бордот на директори на "Топчиите" сериозно размислува за промена на името во Ars8nal :pos:

G

Gray Foxx

Гостин
Да заборавиме на прекраснава победа за момент.
Кој кур му е на Евра бе? Мисли недопирлив дека е? Малце нека се замисли...

A

apidrone

Гостин
И ја исто бев против Де Геа да се донесе (мој фаворит беше Стекеленбург) али после ова денес...
Со пеналот на Арсенал, се утепаа 2 муви со еден удар. Ем им ги затворија устите на сите фанови на Арсенал кои кењаа дека Веб навива за Манчестер, ем ги затнаа сите што плукаа по Де Геа... Ах Хауарде, знаеш кога да досудиш непостоечки пенал :pos:
Is it a bird? Is it a plane? No, it's 8 goals flying past @13Szczesny13. Dick.

--- надополнето: Aug 28, 2011 5:53 PM ---
И најјакиот коментар од Твитер :pos:
I'd 8-2 be an Arsenal fan right now!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да заборавиме на прекраснава победа за момент.
Кој кур му е на Евра бе? Мисли недопирлив дека е? Малце нека се замисли...
Истово го зборам едно 6 месеца може...... сигурна сум дека игра само зошто ги нема Вида и Рио, да беа тие на терен на негово место ќе играше Еванс/Фабио.

Kajgana Shop

На врв Bottom