Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не можам денес во Бренд да дојдам да си ја земам маичката ќе може ли следниот меч да дојдам да ја земам, иначе имам средено чланарина?

^ Ај сеа стај го и голот во дресот на Евертон (се надевам знаеш за кој зборам)![]()
Јас како што разбрав на 18-ти Септември ќе се делат маичките, кога играме со Челзи, не денес.
Јас тогаш најверојатно ќе дојдам во Бренд, а ако не можам да дојдам ќе ми ја пратат по пошта.![]()

Ако можете да ми објасните каде поточно се наоѓа Бренд ... неам членска книшка,сакам да се зачленам.Живеам во Аеродром.Да, планот е да има забава на 18-ти каде ќе се делат маичките и новите членски, ако има некоја промена ќе бидете известени![]()
А па на друг клип (истава ситуација): Remember the name! Wayne Rooney!!!Wayne Rooney!! His first in the Premiership!
Да да го знам клипот ...А па на друг клип (истава ситуација): Remember the name! Wayne Rooney!!!
Џаоли
Match day a?
Ке тепаме?
Мора да тепаме, очекувам дебакл да доживее AssAnal. Руни х2, Чичарито и Нани
Ај поздрав и уживајте во Masterpiece-от што ке го приреди Јунајтед.
Wayne Rooney!! His first in the Premiership!
--- надополнето: Aug 28, 2011 1:22 PM ---
Ако можете да ми објасните каде поточно се наоѓа Бренд ... неам членска книшка,сакам да се зачленам.Живеам во Аеродром.

Ајде одиме на трета победа.