Јас како што разбрав на 18-ти Септември ќе се делат маичките, кога играме со Челзи, не денес.Не можам денес во Бренд да дојдам да си ја земам маичката ќе може ли следниот меч да дојдам да ја земам, иначе имам средено чланарина?
^ Ај сеа стај го и голот во дресот на Евертон (се надевам знаеш за кој зборам)
Да, планот е да има забава на 18-ти каде ќе се делат маичките и новите членски, ако има некоја промена ќе бидете известениЈас како што разбрав на 18-ти Септември ќе се делат маичките, кога играме со Челзи, не денес.
Јас тогаш најверојатно ќе дојдам во Бренд, а ако не можам да дојдам ќе ми ја пратат по пошта.
Wayne Rooney!! His first in the Premiership!
Ако можете да ми објасните каде поточно се наоѓа Бренд ... неам членска книшка,сакам да се зачленам.Живеам во Аеродром.Да, планот е да има забава на 18-ти каде ќе се делат маичките и новите членски, ако има некоја промена ќе бидете известени
А па на друг клип (истава ситуација): Remember the name! Wayne Rooney!!!Wayne Rooney!! His first in the Premiership!
Да да го знам клипот ...А па на друг клип (истава ситуација): Remember the name! Wayne Rooney!!!
+ Јанг гол.Џаоли
Match day a?
Ке тепаме?
Мора да тепаме, очекувам дебакл да доживее AssAnal. Руни х2, Чичарито и Нани
Ај поздрав и уживајте во Masterpiece-от што ке го приреди Јунајтед.
Во Капиштец одма спроти Млимбалкан, до АМСМ, или прилепено со бившо Ориент и Казабланка. Или ако не доаѓаш со кола фати 5-ка и кажи му на шоферот да те симне на Млимбалкан и топ сиWayne Rooney!! His first in the Premiership!
--- надополнето: Aug 28, 2011 1:22 PM ---
Ако можете да ми објасните каде поточно се наоѓа Бренд ... неам членска книшка,сакам да се зачленам.Живеам во Аеродром.