Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не можам денес во Бренд да дојдам да си ја земам маичката ќе може ли следниот меч да дојдам да ја земам, иначе имам средено чланарина?

Ај побрзо нека почвит фудбалов ,одма гол да дајме, да не се нервирам... :)

Би требало да победиме без проблем, ама БИ ТРЕБАЛО...е сеа се надевам дека нашиве фудбалери нема да си го дозволат тој луксуз да ги потценат овие пе*ериве на арсенал и да треба да се нервираме до крај..

Дај една уба утакмица да гледаме...да им дајме неколку парчина...и сите хепи да сме !!!

ај се читаме попосле !

Не можам денес во Бренд да дојдам да си ја земам маичката ќе може ли следниот меч да дојдам да ја земам, иначе имам средено чланарина?

Јас како што разбрав на 18-ти Септември ќе се делат маичките, кога играме со Челзи, не денес.

Јас тогаш најверојатно ќе дојдам во Бренд, а ако не можам да дојдам ќе ми ја пратат по пошта. :)

Јас како што разбрав на 18-ти Септември ќе се делат маичките, кога играме со Челзи, не денес.

Јас тогаш најверојатно ќе дојдам во Бренд, а ако не можам да дојдам ќе ми ја пратат по пошта. :)

Да, планот е да има забава на 18-ти каде ќе се делат маичките и новите членски, ако има некоја промена ќе бидете известени :)

Wayne Rooney!! His first in the Premiership!
--- надополнето: Aug 28, 2011 1:22 PM ---
Да, планот е да има забава на 18-ти каде ќе се делат маичките и новите членски, ако има некоја промена ќе бидете известени :)
Ако можете да ми објасните каде поточно се наоѓа Бренд ... неам членска книшка,сакам да се зачленам.Живеам во Аеродром.

А па на друг клип (истава ситуација): Remember the name! Wayne Rooney!!!
Да да го знам клипот ...
--- надополнето: Aug 28, 2011 1:24 PM ---
Џаоли
Match day a?
Ке тепаме?
Мора да тепаме, очекувам дебакл да доживее AssAnal. Руни х2, Чичарито и Нани :)
Ај поздрав и уживајте во Masterpiece-от што ке го приреди Јунајтед.

+ Јанг гол.

Wayne Rooney!! His first in the Premiership!
--- надополнето: Aug 28, 2011 1:22 PM ---

Ако можете да ми објасните каде поточно се наоѓа Бренд ... неам членска книшка,сакам да се зачленам.Живеам во Аеродром.

Во Капиштец одма спроти Млимбалкан, до АМСМ, или прилепено со бившо Ориент и Казабланка. Или ако не доаѓаш со кола фати 5-ка и кажи му на шоферот да те симне на Млимбалкан и топ си :D

de Gea

Smalling
Jones
Evans
Evra

Nani
Cleverley
Anderson
Young

Rooney
Welbeck

SUBS: Lindegaard, Ferdinand, Fabio, Giggs, Park, Berbatov, Hernandez

2 пати по ред ист тим од Ферги :cool: Ајде одиме на трета победа.

De Gea , Smalling , Jones, Evans , Evra , Cleverley , Anderson , Young , Nani , Rooney, Welbeck
--- надополнето: Aug 28, 2011 2:13 PM ---
Szczesny; Jenkinson Djourou Koscielny Traore; Coquelin Ramsey Rosicky; Walcott RVP Arshavin

Добро е, истиот тим од понеделникот.

Очекувам победа и ништо друго! GGMU!

да се надеваме дека ќе има одличен фудбал денеска и на крај да славиме победа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom