Фан Клуб: Интер

Ех бе васкопандев, кога дојде на фан клубов (или барем коа јас те прочитав за прв пат), кажа нешто за трансфер на Пандев и рече официјално е ова. Си реков дека си роднина на Гочета наш... Дај израдувај ме сега со некој трансфер...

Синистер, ова јако ти беше. :D
Што да кажам бе пријателе што да излажам.Единствено можам да кажам дека крајно сум разочаран од трансфер политикава ова лето.Може слободно да си го прекрстиме тимов во ЏЕНОАЈВАНИ ИНТЕР!Ќе испадне како што изгледа останувањето на СНАЈДЕР е најголемо засилување оваа година!
Ме мрзи да чкрапам по тастатурава и да пишувам дека бев против заминувањето на Пандев!
Кога гледам колку ќе заработувал Форлан годишно 4милиони + бонуси(ако ова е официјално) и кога ПАЛАСИО не одбил,си викам кај отидовме!

Ја кога ја отворив темата освоивме Тројна круна ..... вие се посравте ...:D
Ех ДЕКО во право си.Сега кој и да ја отвори темата нема да помогне!
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:44 PM ---
Ти кога ја отвори темата јадевме крофни.
Хахахаха,знаеш да не насмееш Иосоно!Да не не чуе од некаде Бенеамата,внимавај!

Ти кога ја отвори темата јадевме крофни.

Хахаха те боли кур , битно Паласио ќе се прослави !

Ја мислам фали уште ебаниот ЛУКАРЕЛИ да го земат , и он да заигра во Интер

Хахаха те боли кур , битно Паласио ќе се прослави !

Ја мислам фали уште ебаниот ЛУКАРЕЛИ да го земат , и он да заигра во Интер
Во зимски преоден рок ќе ни биди тој засилување.
Во Бранка се сомневаш ти ?:D

Џенова за Паласио сакаат пари со кои ќе го ангажираат Џила, сакаат Интер да им даде 10 милиони евра, или сума приближна на таа.

Да да да само нека се надеваат дека ќе добијат 10 милиони, нашле и тие од кого да бараат.

Уште таа глупост да ја направи Интер СИН,да даде 10 милиони за ПАЛАСИО,и замислете Суљо да остане,кое оправдување т.е кое објаснување ќе го имаат Морати и Бранка самиот се прашувам!

Џенова за Паласио сакаат пари со кои ќе го ангажираат Џила, сакаат Интер да им даде 10 милиони евра, или сума приближна на таа.
Луди ли се тие 10 милиони за Паласио:pos:,ај искачам јас ова веќе не се трпи:confused:

Леле леле,ке биде цепки годинава,имам некое чуство... дека ке грицкаме нокти од нервоза,уште Паласио за 10 мил ??? ЗАШТО СИ МЕ МАЈКО РОДИЛА !!!

Леле леле,ке биде цепки годинава,имам некое чуство... дека ке грицкаме нокти од нервоза,уште Паласио за 10 мил ??? ЗАШТО СИ МЕ МАЈКО РОДИЛА !!!
Е не, како ние што го дадовме Ето за безпари.

Де Лаурентис одма го средил Пандев, вчера ја видел групата од ЛШ и сабајлево у 9 му свртел на Морати и одма ја договориле позајмицата, направив апдејт на последната статија од сајтот, таму е и изјавата, после истата не верувам дека оваа година ќе се ослободи од Лавеци.
Исто и детали од последните случувања за Паласио и Куцка се ставени.

FML.

Не дека Пандев беше екстремно битен за тимот, али деновиве не сакам да слушнам нешто испод Лавеци. Ебати Кучка ебати Паласио... со нив ќе сме граделе конкурентен тим за во Италија... за Европа да не праам муабет, смешни испаѓаме. Да ти ебем и тим и се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom