Фан Клуб: Интер

Ние продаваме квалитет а купуваме скапани играчи,дај Морати нека донесе нешто асално нека не ми ги носи Паласио и Кучка тука!

Sky appena uscito dalla sede: "Sono contentissimo, vado a giocare in Champions League in un club importante. Non so quali siano i termini dell'operazione nè ho parlato con i miei nuovi compagni ma solo con Bigon, ora spero di far bene. Non so se partirò già domani per Napoli. Quello che conta è che io sia felice, e lo sono", ha detto Goran.

Еве Пандев што изјави на излегување од седиштето на Интер.``Многу сум среќен,одам да играм Лига на Шампиони во многу голем клуб,Не знам какви се деталите од оваа операција и не сум зборел со моите нови соиграчи туку само со Бигон(директор во Наполи) сега мислам само да се претставам добро.Не знам дали утре ќе заминам за Неапол.Важно е да сум среќен.и сум``

Ние само даваме,а ништо не зиаме еве и Гочето отиде,незнам што мисли овој Морати да прави веке,срварно незнам.

Ај нека отидат сега комплет цело раководство, да се обесат на катедралата во Милано. Погнасна сезона Интер ќе нема од времето на Марко Тардели. Нека си земе Гасперини млади играчи и од Интер и од Џенова, па може и ќе заиграат во Лига Европа со Хоризонт Турново наредна година.
Со играчи како Кристиг, Калдирола, Оби, Кутињо и крајно редуциран напад, и тромава одбрана која со новата 3-4-3 заборава да се врати назад коа треба, не им давам поише од (едвај) 4,5 место.

Морам да излегувам, иначе што се ќе напишев...
Накратко: Интер станува резервниот тим на Џенова. Најпрво Карја а сега и Паласио.

Никој не може да ми продава теории, порано земавме играчи кои играа во првата постава(Пандев во Лацио) во екипи кои играа во ЛШ, сега земаме резервни играчи од екипи кои се борат за 8-9 место во факинг Серија А.

Како беше она, прости им боже, не знаат што прават?...

923-facepalm.gif

facepalm.jpg

facepalm1.jpg

Абе не е толку трагично кој ке дојде..туку по трагично е тоа што само се шпекулира, никој не излегол да каже со овој преговаране, за овој сме заинтересирани.
Секој ден слушаме само нови имиња.
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:16 PM ---
Абе не е толку трагично кој ке дојде..туку по трагично е тоа што само се шпекулира, никој не излегол да каже со овој преговаране, за овој сме заинтересирани.
Секој ден слушаме само нови имиња.

Паласио пак не одбил нејќел да игра крило. :vozbud:
Одлично. нека дојде само тоа кучката, солиден е стварно-барем за ротација, а за напад ако не доведат некој од Лавеци,Тевез,Зарате, тогаш подобро нека некој Паласио кој ниту е млад ниту за прв тим. нека игра подобро Кастоњос него тој

Па штом е таква работата тогаш.....
gtfo.png
Абе нема да дојде уживај и кулирај:)
--- надополнето: Aug 26, 2011 5:32 PM ---
Одлично. нека дојде само тоа кучката, солиден е стварно-барем за ротација, а за напад ако не доведат некој од Лавеци,Тевез,Зарате, тогаш подобро нека некој Паласио кој ниту е млад ниту за прв тим. нека игра подобро Кастоњос него тој

Куцка нека дојде потребен ние е играч во средината, штом пак не одбил мислам дека нема шанса да дојде и од Тевез/Лавеци/Зарате +Форлан таман ќе бидеме. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom