Фан Клуб: Интер

Леле еј...............................................................................................................................................................

Берлускони сигурно му платил 100 милиони на Ди Каприо и неговиот тим, да му вметнат на Морати идеи за да го уништи Интер. Ова би го верувал повеќе него ’’реалноста’’ што ни се случува моментално, наречена: ’’Паласио, Кучка > Кутињо, Ето, Вивиано, Пандев’’

funny-iPhone-iPad-TV-Inception.jpg

D3.jpg

Ех бе васкопандев, кога дојде на фан клубов (или барем коа јас те прочитав за прв пат), кажа нешто за трансфер на Пандев и рече официјално е ова. Си реков дека си роднина на Гочета наш... Дај израдувај ме сега со некој трансфер...

Синистер, ова јако ти беше. :D

Пишува дека Пандев ке одел во Наполи на позајмица, но без право на откуп..што ако блесне Пандев во Наполи..тогаш цената ке му рипне и Интер нема да биде обврзан да го продаде на Наполи.

Цела Џенова ја купивме у пм , уште Снајдер остана за продавање , после и Интер нека си го продаде Морати . По убо !:mad:o_O

Пишува дека Пандев ке одел во Наполи на позајмица, но без право на откуп..што ако блесне Пандев во Наполи..тогаш цената ке му рипне и Интер нема да биде обврзан да го продаде на Наполи.
Нема сигурно да го враќа, иначе Наполи ќе му плати на Интер 1.5м евра за позајмицава, а за договорот ако разбрав добро Интер ќе му плаќа 1/3 од платата, останатото Наполи.

Сега штотуку излезе и инфо дека се дискутира со Наполи за Лавеци, ама ништо конкретно од ова сега за сега а и сметам дека доколку Лавеци се ангажира тоа ќе се случи тек наредна година.

Во некои си нормални услови, сега би славел... Ама со оглед на тоа колку длабоко сме навлезени во гомна, ке се помолам штрајкот да продолжи 5 години.

Офицојално Пандев во Наполи на позајмица Наполи ќе плати 1,5 мил за позајмицата а Интер ќе ја плаќа цела плата на Пандев.
UFFICIALE: Inter, Pandev passa al Napoli
Истиот медиум го пренесе и ова

- Intanto secondo fonti del sito Calciomercato.it gli uomini nerazzurri potrebbero approfittare di questo incontro per discutere anche di un altro uomo conteso, Ezequiel Lavezzi. L'Inter potrebbe proporre la formula del prestito con diritto di riscatto in una sorta di scambio di favori tra le due società.

Дека Интер овие преговори ќе ги искористи за можноста да го ангажираат Лавеци, слична формула, прво позајмица па потоа купување. ( тоа го пишува во текстот, не сум ја Бене италијанецот )

Нема сигурно да го враќа, иначе Наполи ќе му плати на Интер 1.5м евра за позајмицава, а за договорот ако разбрав добро Интер ќе му плаќа 1/3 од платата, останатото Наполи.
Со оглед на тоа дека 1/3 од платата е околу 1.2 милиони, испаѓа дека за Пандев ќе ни платат 300 000 евра. :confused:

Со оглед на тоа дека 1/3 од платата е околу 1.2 милиони, испаѓа дека за Пандев ќе ни платат 300 000 евра. :confused:
Да ама останатите ги плаќа Наполи, ама еве гледам Мите друго вика, цела плата ќе ја плаќаат Интер.
Но да видиме сега што ќе испадне со Лавеци.
:vozbud:

Facepalm.gif

Ем без Пандев , ем без милион и пол ...
Екшуали, наместо да дадат 3.5 милиони плата, тие земаат 300 000 евра, нешто повеќе мислам, тоа се таман 4 милиони пари во буџетот за Форлан...
Паласио е сеуште падобранец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom