Летни блокбастери 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој летен блокбастер имате најголеми очекувања?

• Вкупно гласачи
    213
Limitless и Source Code се така подобри филмови...до сега :)

Очекуваше многу повеќе а му даде 7? јас на таквите филмови им давам 5.

според рекламата и сета фама која се направи за филмот очекував 9/10 да му дадам и сето тоа...сепак и не е толку лош за 5ка...

П.С DVD-RIP од TRANSFORMERS 3 има ли .. ако може линк од торент преку ПП на нет се убив од барање не успеав да најдам !

Дали некој го гледаше Блиц?За разлика од другиве колку толку (спрема квалитет на другиве шо испаднаа годинава) ми се виде подобар.
http://www.imdb.com/title/tt1297919/
Еден од најгрдите филмови со Стетман. Врска нема филмов на моменти умирав од досада.

Кинг Фу Панда и не беше којзнае што (2) така да чекам да погледам Пиратите и ќе размислам.

Пиративе ме изненадија искрено. Многу бев скептичен за нив без Орландо и Кеира, ама на крај испаднаа одлични, според мене овој дел беше подобар од третиот.

Досега летово што гледав филмчиња најголем впечаток ми оставија последниот со мајмуните(Rise of the Planet of the Apes) и Source Code, на ред се Пиратите и Блиц да ги видам.

Чисто информативно: Од пред 40тина минути ДВД и БР рипови од Thor ги преплавија сите торент сајтови.

Навалете :)

Дали некој фати да го гледа новиот Конан?И каква е снимката?

Излезе Blu-ray од Thor и X-Men First Class.

а и од пиратите има од пред некој ден... и фаст фајв

X- Men исто Meh.. А гласов го дадов за Пиратите.

Хаха, идиот. Пиратите ми беа meh, дури заборавив што гледав.. X-Men сношти го гледав, Појол ми пишал 9ка му дава, и држи вода. Многу, многу подобар од претходниот.
Eдит и Source Code ми е гледан, едвај просек, ништо спектакуларно. Деновиве планирам Тhor.

Кој ќе глеаш Тор кажи дал се исплати да се спушти да се гледа

Пиративе ме изненадија искрено. Многу бев скептичен за нив без Орландо и Кеира, ама на крај испаднаа одлични, според мене овој дел беше подобар од третиот.

Секој дел ќе беше подобар од третиот.

Овој беше, чуден, без правец, исфорсиран. Не ми направи превише мерак.

Засега најдобри од 4те блокбастери гледани (X-men, Thor, Fast Five и Pirates) се X-men и Thor. Мислам дека X-men е скала погоре, поради константно добрите дијалози, добро распределената акција низ целиот филм и одличната глума. Иако ме разочараа со тоа што очите на професорот X беа плави. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom