Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Поштуем шо сите бирате карактер ..................................................................на форум.

Иначе и ја би избрал карактер пред лепота .....мада памет пред се !

Имам една добра јака комшика која е малце глупичка и една буцкаста која има добар карактер. Која сакаш да ти ја местам...

абе сеа иам и карактер и убавина некад у една риба али тоа е многу ретко и ја го занемарувам, и тоа иначе се бира со принцип на нуротикова формула тоа е моја форлмула(иам и уште неколку други ама оваа е за почетници да сватат)
1.од рецимо 100 риби бираш само убави и одма добијаш бројка 50 рецимо (просек) и сеа од тие 50 бираш која има карактер и добијаш бројка 1.
2. исто само обратно од 100 бираш само карактер и добиваш 20 и од тие 20 бираш убави и добиваш 1.
тоа е тоа. позз ве Сакам

Поштуем шо сите бирате карактер ..................................................................на форум.

Иначе и ја би избрал карактер пред лепота .....мада памет пред се !
А што ќе ти памет, и него според лепота избери го

не си ја видел плочата на баба, да видиш дали е грда
Ајде сега ќе одговараме и на филозофско-татковски прашања! Знам дека си гарчо, ама на нет не ти важи рамковен договор!

Зависи за што.
One night stands - убавина .
Се останато - карактер. Мислам, убавината е само доволно шминка.

абе сеа иам и карактер и убавина некад у една риба али тоа е многу ретко и ја го занемарувам, и тоа иначе се бира со принцип на нуротикова формула тоа е моја форлмула(иам и уште неколку други ама оваа е за почетници да сватат)
1.од рецимо 100 риби бираш само убави и одма добијаш бројка 50 рецимо (просек) и сеа од тие 50 бираш која има карактер и добијаш бројка 1.
2. исто само обратно од 100 бираш само карактер и добиваш 20 и од тие 20 бираш убави и добиваш 1.
тоа е тоа. позз ве Сакам

einstein.jpg

Што шмркаше бе другар...

Би избрал 60 % убавина и 40 % карактер бидејки сега не можам да се палам на девојка која има искривен нос, крива уста, дебел задник и мрсна коса значи не можам да се палам на таква жена, треба да ме запали а пак под карактер разбирам некоја со која ќе имаме разбирање и ќе најдеме заедничка точка за решавање проблеми.

Јас би рекол ни убавина ни карактер туку .... се е предизвик

182617_1856303206960_1222255023_2204704_1549296_n.jpg
Колку и да ни е битен карактерот, сепак убавината е таа што прва ја забележуваме.

Добар пример е филмот The agly truth.Кој не го гледал го препорачувами јас.Баш е за ова тема.
Инаку јас сум повеќе за карактер отколку за убавина.

Жените веруваат дека убавината е во карактерот . . .
И кога прават избор помеѓу две добра, повеќето жени избираат карактерен маж отколку убав маж.
Мажите веруваат дека убавината е пред се . . .
И кога прават избор повеќето мажи ја избираат убавата женаотколку карактерната жена.
Ама тоа не е воопшто лошо зашто убавиот маж што отпаднал од изборот на повеќето жени има шанса кај некоја карактерна жена која отпаднала од изборот на повеќето мажи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom