Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно карактер, но да не биде грда ко надгробна плоча.

Ма јебеш ти убава женска без карактер :D

Ми се надоврзува природно еден виц,
Што вика плавуша кога ќе и кажат дека има добро дупе?
- Е јебига

абе убавината е побитна според мене а на карактерот ке се навикнеш

абе убавината е побитна според мене а на карактерот ке се навикнеш
Па се гледа по тебе не е до тебе така те тера поради професионална деформација мораш и знаеш најдобрите риби да ги препознаеш. Па кој вид риби според тебе се најдобри? :LOL:

Па се гледа по тебе не е до тебе така те тера поради професионална деформација мораш и знаеш најдобрите риби да ги препознаеш. Па кој вид риби според тебе се најдобри? :LOL:

па според мене добра риба неможе да има карактер и добар карактер неможе да има добра риба и обратно, иначе јас иам направено таблица со алгоритам за оценување на една риба со оцена од 1 до 12 а со карактер престанав да се замарам оддамно пошто све више покварени има

па според мене добра риба неможе да има карактер и добар карактер неможе да има добра риба и обратно, иначе јас иам направено таблица со алгоритам за оценување на една риба со оцена од 1 до 12 а со карактер престанав да се замарам оддамно пошто све више покварени има

Жити се дај просветлине ти се молам, како тоа неможе да има и убавина и карактер?

Што збориш ти бе? ^.-
Никогаш не си сретнал некоја убава што исто така ти одговара со карактерот?

Секогаш сум го гледал карактерот прво кај некоја.Надворешната убавина не дека не треба да се гледа ама карактерот секогаш за мене ќе биде на прво место.

Karakter se razbira, ubavinata e minliva, taa e za oniie "narcisite" :) Da ne e Brad Pitt, ama da e ubav ...

Карактер. Значи не мора на дечкото да се запалам од прв поглед, доволно е да ми биде симпатичен ( сеа не грд да ми биде) ама да ме привлекува со карактерот.

Така има едно девојче што е преубаво и на почеток многу сакав да бидам како неа и ја сметав за преубава, но кога ја запознав подобро ми стана одбивна. Дури и се замислив дали нешто се огрдила или до мене е?
Исто и со еден од мое школо, многу ми беше убав ама кога му го дознав карактерот ми стана одбивен.
А имало многу што ми биле симпатични , но не сум се затрескала во нив. После кога сум ги запознала многу повеке сум се затрескала затоа што ми било интересно со нив.
Така да јас ако се подзамислам многу повеке во карактери сум се затрескувала отколку во некои преубави.

Поштуем шо сите бирате карактер ..................................................................на форум.

Иначе и ја би избрал карактер пред лепота .....мада памет пред се !

убавина? што е убаво за една индивидуа?
Ова е као оние вицовине:
Што сакаш да се напиеш, или Кисела вода?

Секогаш прво на удар е убавото во спротивната личност. А тоа е се` што таа личност ја поседува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom