ВИП ги остави корисниците без мрежа!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
За да земам број на вип на претплата 600 што ми треба? Две платени сметки и лична карта?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Одете во T-Eбале, таму барем без пари ќе ве остават...
Македонски таксират, каде има добра мрежа цените се скапи, каде има лоша мрежа цените се ниски, човек да не може муабет да си направи на раат :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.736
Е бре, големи чуда. Јаките бизниси ви пропаднале ноќеска у 2 саат па криви се ВИП сега.
Се десило им паднала мрежата некој саат сега све е океј и готово. Убедливо најевтини се, нека продолжат со исто темпо и за пар години Т-мобиле ќе банкротира :)

П

Паспарту

Гостин
Македонски таксират, каде има добра мрежа цените се скапи, каде има лоша мрежа цените се ниски, човек да не може муабет да си направи на раат :)
Ја би второто... :) Во ваква држава и со ваков стандард заеби добра мрежа :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
VIP 4life!

Ете,реков.Тоа што им паднала мрежата за пар саати во глува доба на ноќта нема да ме предомисли да му се вратам на Т-Мобајл.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Исто и ја немав прибувам вртам ми вика Unable to connect try later :confused:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
T-Mobile се ужас, ама ако морам да бирам меѓу нив и Vip... Ќе одам со првите. Иако засега ми е добро на One.

С

Спенсер

Гостин
Реков ја дека им паднала цела мрежа,зашто бев на место кога порано секогаш имав фул мрежа :)

Ама ако, ВИП си е ВИП!!! Намалените сметки за 40% и те како ми се свиѓаат/

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
кога бев на т мобајл ќе свртам два броја сум поебал сметката, сеа со вип се убивам од зборење.. за 300 денари, ми е гајле дали паднала еднаш во месецот или неделата или некогаш треба да повторам двапати за да се разберам

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Шознам, еден другар е на вип и му паѓала мрежата нешто..:P

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе во One сега за 1200 денари имаш телефон и сите пари во разговор, по 200 денари во месец за шест месеци ако не ги потрошиш се префрлаат наредниот месец, е сега телефонот е обичен ама брка работа.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.759
Поени од реакции
4.175
ВИП ги остави корисниците без мрежа!

Веќе е добро познато дека мобилниот оператор ВИП постојано има проблеми со мрежата, која, како за чудо, знае магично да ја снема кога најмногу ви треба, но ова веќе ги помина сите граници.
На денешен ден, 24.08.2011 (среда), уште од 2 часот по полноќ, мрежата на ВИП целосно падна! Според она што можеме да го видиме и прочитаме по социјалните мрежи, а богами и да го искусиме и самите, мрежа нема речиси еден час!
До кога ли ќе трае хаосот што го предизвика ВИП и како ли ќе се оправдаат за овој неверојатен пропуст не знаеме, но она што со сигурност го знаеме е дека после ова ВИП ќе загубат многу корисници. Кои се вашите искуства?

извор
eh da e prv pat ova .....na 1i2ri avgust nemase mreza povejke od 15h

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Цели 20 дена во Црна Гора бројот на ВИП ми беше недостапен. Не можеше да се регистрира на ниту една црногорска мрежа, а лани го користев без проблем.
Срамота е ова што го прават.
Реклама на автобуска за ВИП: Покриентост на земјата од 99%. Тој 1% е во центар на Скопје дефинитивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom