Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сам да си барашКога играт интер во лигата која дата и колку часот и ќе има ли пренос некаде или треба сам да си барам пренос на интернет
Оди обеси се многу души ќе спасиш на форумов.Милито најдобар играч во историјата на Интер,дека е јажето да се обесам.
Брат ти од кога се појави на форум јас прејдов во оптимисти![]()
Е ако де ја не ти реков нешто лошо, само сум среќен што ме надмина пошто порано јас мрчевЕпа брат ај демантирајме ако не се согласуваш со моето размислување бидејќи сепак форум е и секој има право да си го искажи своето мислење ....јас сум далеку од песимист како личност но сум и тоа како реален кога се однесува за спортски колектив во овој случај нашиот омилен клуб Интер...во подготвителните натпревари кога ги гледав како играат на моменти помислив дека всушност следам натпревар од втората МФЛ лига...разбирам дека лето е ова она и дека играчите не се доволно подготвени за да изиграат комплетен натпревар но реално целиот тим е катастрофа и со ваква основа не ветуваат ни Морати ни Гасперини дека евентуално ќе гледаме силен Интер кој ќе се бори за Скудетото оваа сезона(и тоа ќе ни станува сон пополека)...
Во што го потценувам ? Милито направил нешто што ниту еден играч во историјата на Калчото не направил, доволна е оваа реченица, повеќе нема што да зборам ...
Во овие 2 сезони од кога се они двајца тука кажи ми што патамат фановите на Меаца, оние најтврдокорните што и на тренинзи им одат, сезоната кога освоија тројна круна а Милито беше оној што со своите голови удри печат на сите три трофеи, кога Милито беше прогласен за најдобар играч во Лигата на Шампионите таа година од УЕФА, или Ето и неговите 6 гола повеќе во една мизерна сезона на Интер која фановите ја памтат токму по тоа, дека Интер биле мизерни а не по феноменалните игри на Ето каде се иживуваше против помалите тимови а против големите кога се кршеше сезоната го снема а на крајот ќе биде и запаметен дека отиде у некое си место Махачкала ( ваљда вака се пишува ) зашто му понудиле пребогат договор ...
Тоа е тоа, Ето ќе си остане Ето во историјата на Интер, дел од тим што испишал феноменална историја со тројната круна, а Милито ќе остане запишан како лидер на таа екипа и како једини човек што ги постигнал единствените голови што ја запечатија таа тројна круна.
Ја реално гледам на работите, ја не го валкам она што Ето го направил за Интер, ама да го ставам во ист кош со човек кој доби еден статус на легенда за само една сезона ( сезона која пред да почне сите кукаа за Ибра, како тоа немало кој да го замени ) поради она што го даде на тимот и фановите нема шанса, не само Ето, било кој друг играч на Интер у последниве 15 години е под Милито, он ти е уникат и не знам како може фан на Интер да не разбере што уствари направи типот во сезоната кога освоија тројна круна.
После тебе сум јас женските ко тебе имат предност така да повелиОди обеси се многу души ќе спасиш на форумов.![]()
Епа ќе бараме друго чајре немаСам да си бараш
Хахахахахахаххахаххахахахахѕхахахаха се правиш со сила паметен а не приметуваш дека само правиш будала од себе. Греота си!!!После тебе сум јас женските ко тебе имат предност така да повели
Ок слце как ќе кажаш мваХахахахахахаххахаххахахахахѕхахахаха се правиш со сила паметен а не приметуваш дека само правиш будала од себе. Греота си!!!
Цел тим играа како лудаци, ама он пак даде над 30 голови, дури и кога имаше кој да го редуцира неговиот потенцијал он имаше уникатна сезона за Интер, до сега невидена од моите и твои очи ( претпоставувам си фан на тимов 15 години, нека бидат и повеќе ).Тука бил еден од најдобрите играчи во историјата, Роналдо, тука бил еден од 5те најдобри напаѓачи на денешницата, Ибра, никој, буквално никој не бил ниту приближно до она ниво на игра на Милито од таа година.1.Милито не играше сам во требле сезоната и не беше единствениот играч што беше ненормално добар цела сезона. Скоро цел тим играа како лудаци. Маикон, Камбијасо, Ето, Снајдер беа еднакво заслужни за освојување на трите титули.
Милито цела сезона играше како најистурен напаѓач и единствена работа му беше да игра пресинг на централните и да игра најистурен напаѓач додека цел тим работи за него и нормално да дава голови. И не сакам да кажам дека Милито не бил гол-машина или дека немаше ненормална сезона која ретко кој напаѓач ја има, туку не ми е јасно како од цел тим кој играше сензационално баш он беше лидерот. Ако ме прашуваш мене кој беше лидерот, ја би кажал Мурињо (за жал), зашо без неговиот систем и работа не верувам дека ќе одигравме така под било кој тренер.
Ја си останувам на ставот дека и Ето и Милито подеднакво придонеле за Интер во нивните кариери во клубот и дека неможеш да го издвоиш едниот од другиот. А како иде кариерата на Милито во Интер, осеќам дека ќе има се помалце фанови![]()
Aбе како може Ето да не го сакам, никогаш ниту сум го мрзел ниту ќе го мразам како фудбалер, многу добро се сеќавам и што пишував на темава кога Ибра замина а Ето дојде, обожавам такви универзални фудбалери како него и никогаш нема да ги спорам неговите фудбалски квалитети, затоа и сакам тимот да го довете Тевез зашто негува сличен фудбал.Сан Киву Самуел споредуваш.Не ти е омилен се гледа и јас не можев да ги трпам Златан па имав субјективни мислења.
Ето Мурињо го стави да игра бек зошто Милито не го стави човекот се уби от трчање по крилата.
Но што било поминало Ето има голем придонес во екипата доволно ќе беше и да седеше и на клупата Ето и Мурињо Ибра се карактери победници кога другите фудбалери гледат во нив го губат стравот имат самодоверба.Токму заради таквите ликови кој дојдоа во Интер,Интер го изгуби лузерскиот дух.
Да не ти го цитирам цел пост, тоа што го кажав на Мите и за тебе важи, освен ова сега што го спомна.Со една реченица, не зависеше оваа сезона само од Ето исто како што не зависеше 2010 само од Милито. А ако погледнеш во двете сезони само Ето имаше две константни светска класа сезони.