Фан Клуб: Интер

Милито беше катастрофален, ни блиску до медиокритетен. Дури и пред првата повреда беше тешко срање и имаше проблеми со најобични движења со топка и најобични смирувања на топка.
Милито првата повреда ја заработи мислам во третото коло кога го седна на клупа со Палермо, со Јуве и Рома веќе почна да има проблеми со мускулите а и проблеми со самиот тренер, во трето коло не се ни поздрави со Рафа ...
Сите знаеме каде беше проблемот таа сезона, ајде, еве сега ако одам по твојава логика на што личи ова ? 4 гола и 5 асистенции на Снајдер во Серија А, 3 гола и 2 асистенции во ЛШ ...
Ова е статистика за тежок просек ако одам по твојот начин на размислување, повеќе Снајди мафташе со раците од нервози на терен отколку што играше.
Потоа тука е и Маикон, на што личеше он, на што личеше Лусио.

Се знае што беше главен предизвикувач на тој пад на форма на цела екипа, Ето немаше никакви проблеми со повредите, имаше 1 тон простор да се докажува со оглед на тоа дека еден период и Алибек му беше партнер во тимот, Се се вртеше околу него, немаше сигурно Пандев да ја превземе одговорноста.
Милито по враќањето од повредата едвај стоеше на нозе, со Бреша неможеше да издржи еден мочан дуел, едвај можеше да шутне кон гол у 90та минута, ја не гледам кој играч во едни такви услови би имал солидна сезона.
Ама на Се ќе се замижи да се истера некоја поента, за жал кога е Милито во прашање, он за само една сезона доби статус на легенда во Интер, прашај било кој фан на овој тим од Италија каков став има за Милито а каков за Ето, многу убаво ќе ти се долови што за нив претставува Милито.

Разликата е оваа

Eto'o: 5 - Despite his incredible scoring rate over his career, Eto'o has never been super-clinical and it was proven tonight as he missed an open goal and a one-on-one.

Milito: 7.5 - Rather anonymous outing from the Argentine until the final five minutes where he scored the equaliser and was instrumental in the winner.

Ова е еден од најважните мечеви во сезоната 2009-2010.

Милито првата повреда ја заработи мислам во третото коло кога го седна на клупа со Палермо, со Јуве и Рома веќе почна да има проблеми со мускулите а и проблеми со самиот тренер, во трето коло не се ни поздрави со Рафа ...
Сите знаеме каде беше проблемот таа сезона, ајде, еве сега ако одам по твојава логика на што личи ова ? 4 гола и 5 асистенции на Снајдер во Серија А, 3 гола и 2 асистенции во ЛШ ...
Ова е статистика за тежок просек ако одам по твојот начин на размислување, повеќе Снајди мафташе со раците од нервози на терен отколку што играше.
Потоа тука е и Маикон, на што личеше он, на што личеше Лусио.

Се знае што беше главен предизвикувач на тој пад на форма на цела екипа, Ето немаше никакви проблеми со повредите, имаше 1 тон простор да се докажува со оглед на тоа дека еден период и Алибек му беше партнер во тимот, Се се вртеше околу него, немаше сигурно Пандев да ја превземе одговорноста.
Милито по враќањето од повредата едвај стоеше на нозе, со Бреша неможеше да издржи еден мочан дуел, едвај можеше да шутне кон гол у 90та минута, ја не гледам кој играч во едни такви услови би имал солидна сезона.
Ама на Се ќе се замижи да се истера некоја поента, за жал кога е Милито во прашање, он за само една сезона доби статус на легенда во Интер, прашај било кој фан на овој тим од Италија каков став има за Милито а каков за Ето, многу убаво ќе ти се долови што за нив претставува Милито.

Разликата е оваа

Eto'o: 5 - Despite his incredible scoring rate over his career, Eto'o has never been super-clinical and it was proven tonight as he missed an open goal and a one-on-one.

Milito: 7.5 - Rather anonymous outing from the Argentine until the final five minutes where he scored the equaliser and was instrumental in the winner.

Ова е еден од најважните мечеви во сезоната 2009-2010.
Е како нема да има повреди на мусклите кога коските му се распагат пошто има 32 год.Доста му беше една година на него тоа е се што можаше да извади морати и мурињо од него ништо повеќе.Сега само ќе го гледаме како си спие во офсајд,и да се надеваме некоја топка несакаќи да го удри па да флезе во гол.
Маикон немаше желба да игра пошто сакаше да оде во мадрид кај тате,тама сакаше тој да игра.
Снајдер па како да не се нервира човекот кога немаше со кој да игра освен тој и ето друг никој не играше во тимот минатата сезона.
Лусио ако не беше минатата сезона мислам дека ние ќе завршевме со гол разлика 88;100
Пандев тој се влечкаше нис теренот и ако го бутнат жалнио да падне да се одморе оти можаше срцето да му престане од ного замор.
околу ставот го имаше и ќе го има ама незнам што ќе му е кога веќе не го бива.Беше поминеше тава ;)

А да Снајдер немаше со кого да игра, тој за да се нервира треба бар нешто и он да покажува на теренот а лани во споредба со претходната сезона беше просек, на ништо не личеше, трчкаше на терен кога играа одбрана, еден гол од слободен не даде ( нека ме поправи некој за ова ако грешам, не сум 100% сигурен ), едноставно и он изигра далеку под оној свој потенцијал ...
Само за разлика од Милито на пример, Снајдер немаше толкав проблем со повредите, у Јануари отсуствуваше зашто коса си пресадуел а глумеа лудило дека е повреден тој период.

Ама ќе кажам, на друго место беше лоциран виновникот за лошата форма на цел тим.

Океј, како и да е. Гледам дека почнавме да вртиме во круг и дека се повторуваат работи.
Секој со својот став

А да Снајдер немаше со кого да игра, тој за да се нервира треба бар нешто и он да покажува на теренот а лани во споредба со претходната сезона беше просек, на ништо не личеше, трчкаше на терен кога играа одбрана, еден гол од слободен не даде ( нека ме поправи некој за ова ако грешам, не сум 100% сигурен ), едноставно и он изигра далеку под оној свој потенцијал ...
Само за разлика од Милито на пример, Снајдер немаше толкав проблем со повредите, у Јануари отсуствуваше зашто коса си пресадуел а глумеа лудило дека е повреден тој период.

Ама ќе кажам, на друго место беше лоциран виновникот за лошата форма на цел тим.
незнам што си го забранил тај милито толку ајде 2009/10 му беше напорна 2010/2011 одмори ајде ќе го видиме оваа година 2011/2012 дали ќе биде стариот или ќе биде ел принце врска немаше.Сигурно Снајдер ако не покажаше лани нешто немаше да вреди толку колку што е сега.Не беше нај нај али не беше во станјето на милито.А за косата флизерката му зезнала флизурата па страм му била да излезе со новата му флизура камерте немало да го аресат.

Незнам мене многу ќе ми недостасува овој играч секогаш насмеан позитивен.
Како Милито може ќе ни се погоди некој во иднина од кај знаеш Паласио можеби ќе биде клучот наредна сезона:)
Но играч од класата на Ето тешко да дојде,а дојде и на среќа сплет на околности,Ето вредеше 50+мил Интер немаше шанса толку да даде плус го сакаа Манчестер,Челзи и комшиите го сакаа.

Tuku ај една споредба зш кога милито ќе дадеше гол матераци не го дигаше туку ето кога и да дадаше гол матераци го дигаше нон стоп и у еден момент му даде 2 ќесина јаболќи од ресенско?Ај објаснете ми зошто тоа така ?

Meне ме интересира твојот став кој е во врска со тоа.

Meне ме интересира твојот став кој е во врска со тоа.
Ето си остана стариот и во барселона и во Интер во два великана,а милито беше еднаш и тава нзн как успеа,али следната сезона не беше милито беше сигурно некој подпросек играч кој незнае фудбал да игра ама милито не беше сигурен сум.Сигурно е бил силвестер сталоне пошто ного си личат

Со Сампдорија даде од слободен, за други и јас не се сеќавам.

Со Сампдорија даде од слободен, за други и јас не се сеќавам.
Aу да, чудно го заборавив тој гол, еден од подбрите голови на Интер беше минатата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom