Фан Клуб: Интер

Доста се карате кој е подобар веке....Ето се продава поради три причини. 1 - Бара покачување на платата, нешто што Морати нејке да слушне, 2 - На интер сега му е шансата да земе пари за него, зошто може да го снајде ко со Милито лани, 3 - Со продажбата на Ето не само што ке се земат 25мил + бонуси, туку и ке се заштедат пари од неговата плата која ја прима во Интер, нешто што можевте да го прочиатае овие денови, и со тие пари може да се земе некој играч или да се инвестираат во нешто кое во иднина ке му биде од корист на клубот.

Да се брани свој став е супер работа, ама да се брани свој став до тој степен што Милито е подобар од Ето и Шева е класа за Ето. Е тука, јас престанувам да се карам, затоа што знам дека све после тоа ќе биде мерење на курови :)

Интер нема добар менаџерски тим кој ке го води клубот вон теренот. Никогаш немал. Не знам зошто олку лично го сфаќате ова некои тука.

Да се брани свој став е супер работа, ама да се брани свој став до тој степен што Милито е подобар од Ето и Шева е класа за Ето. Е тука, јас престанувам да се карам, затоа што знам дека све после тоа ќе биде мерење на курови :)
Или коа некој измислуе работи у постови што никад не биле напишани на темава ...
Милито за Интер е полош у споредба со Ето за Интер според покажаното овие 2 години ?
Facepalm.gif

За останатото, една слика милион зборови.

п.с. Али не сум изненаден, на темава Цезар наш беше подобар од голмани кои се сметаат за едни од најдобрите у Светов у последнава декада. Фан Клуб Интер, каде и Мунтари може да е подобар од Иниеста.

Според мене никад нема да најдете заеднички јазик бидејќи секој си ги брани своите ставови.

Скај: За Касемиро одлучува Интер
-----------
Како што дознава Лука Маркети од Скај Спорт,Интер е фаворит за
ангажирање на Касемиро од Сао Паоло,за кого интерес објавија и
Џалоросите,Рома.

"Касемиро може да пристигне веднаш,во Јануари или нема да се
купи.Интер е тој што одлучува за тоа,бидејќи е во голема предност
ако сакаат да го ангажираат.Додека пак ако Интер се откаже од
него,тој би можел да премине во Рома".

Pazzini одма си направил нов акаунт. :LOL:
Си инсталирал МК поддршка и мисли нека да го познаеме. :LOL:

><
хехехе абре има ореле овде што мислат лесно ќе им се мајнам од главата :P
--- надополнето: Aug 22, 2011 8:45 PM ---
Ето е машинка за милито од висок калибар со страшен потенцијал,само што милито даде 4 гола на 3 важни натпревари и сега за некој е бог а за некој беше бог сега е обичен лузер :)

п.с. Али не сум изненаден, на темава Цезар наш беше подобар од голмани кои се сметаат за едни од најдобрите у Светов у последнава декада. Фан Клуб Интер, каде и Мунтари може да е подобар од Иниеста.

Незнам зошто те чуди тоа за Мунтари, и секако Пандев го направија Бог во Интер:P

Син за Цезар никат не сум рекол дека е боље од Касиљас, башка и после супер купов со Милан реков дека и официјално сум негов хејтер. Он тоа што го прави е буквално алиби, една сезона асално ја избрани и сега се шлепа секоја сезона, за разлика од Икер кој е доста пред него.

Разликата Ето и Милито си е класи Милито одигра сезона за златна топка првата за него во големиот фудбал каде Ето игра цел живот.
Сепак Милито не може да се споредува со Ето ,на ниво на Ето биле Роналдо,Анри,Нистелрој,Шевченко со овие е Ето,Милито многу доцна влезе во големито фудбал на 30 год.
Ако гледаме по освоеното и важноста на головите Милито треба да го прогласиме за најдобриот играч во историјата на Интер.
А за Милито колку расправии сум водел овдеи сум го бранел(посебно за тоа кој е поважен за тројната круна Снајдер или Милито:)) омилен фудбалер ми е но многу доцна заигра за голем клуб треба да одигра неколку сезони на ниво за да влезе во друштво на овие што ги набројав само за жал нема веќе години за тоа.

Или коа некој измислуе работи у постови што никад не биле напишани на темава ...
Милито за Интер е полош у споредба со Ето за Интер според покажаното овие 2 години ?
Facepalm.gif

За останатото, една слика милион зборови.

Ти си најпаметен на темава наша

Достате не трескајте глупости со овие споредбите на Ето/Милито и Шевченко...секој напаѓач си има посебна приказна и јас не знамм воопшто како имате нерви да се расправате за наши моментални(милито),поранешни(Ето) и душмански(Шевченко) играчи а тимот односно играчкиот кадар ни е хаос...немаме асолна средина,немаме крила,немаме добри бекови,неподвижна одбрана,немаме добар тренер и немаме победнички менталитет а вие тука се разправате за Ето и Милито....што ве гледам за никаде!

Ти си најпаметен на темава наша
Не сум најпаметен, ама не сум ни доволно самобендисан и секој играч на Интер да го правам најдобар на светот, и услов за тоа да е носењето на овој дрес ...
Колку бевте у право за перфектниот Цезар виде и самиот минатата сезона, со Баерн, во неколку наврати ве демантираше минатата сезона за се што тука ми го тврдевте у тие дискусии, па после откако пешки си идеше дома у 3 наврати свиткавте опашка кога од медиуми до фанови го критикуваа ( а ја цело лето пред сезона ви велев, сезона без тешки киксови Цезар не може да помине ).
За останатото, фактите сами по себе говорат кој е кој, нема што да фантазирам ја, се потпирам и на статистички податоци и на признанија кои ги добивале низ својата кариера, а не на некој што пишал у пост само зашто тоа негово мислење се поклопува со моето.

И не ти требашр тролололово, врска си нема со темава.

Достате не трескајте глупости со овие споредбите на Ето/Милито и Шевченко...секој напаѓач си има посебна приказна и јас не знамм воопшто како имате нерви да се расправате за наши моментални(милито),поранешни(Ето) и душмански(Шевченко) играчи а тимот односно играчкиот кадар ни е хаос...немаме асолна средина,немаме крила,немаме добри бекови,неподвижна одбрана,немаме добар тренер и немаме победнички менталитет а вие тука се разправате за Ето и Милито....што ве гледам за никаде!
Зашто не напиша што имаме? Или едноставно, ништо немаме!

Разликата Ето и Милито си е класи Милито одигра сезона за златна топка првата за него во големиот фудбал каде Ето игра цел живот.
Сепак Милито не може да се споредува со Ето ,на ниво на Ето биле Роналдо,Анри,Нистелрој,Шевченко со овие е Ето,Милито многу доцна влезе во големито фудбал на 30 год.
Ако гледаме по освоеното и важноста на головите Милито треба да го прогласиме за најдобриот играч во историјата на Интер.
А за Милито колку расправии сум водел овдеи сум го бранел(посебно за тоа кој е поважен за тројната круна Снајдер или Милито:)) омилен фудбалер ми е но многу доцна заигра за голем клуб треба да одигра неколку сезони на ниво за да влезе во друштво на овие што ги набројав само за жал нема веќе години за тоа.
Милито најдобар играч во историјата на Интер,дека е јажето да се обесам.

Брат ти од кога се појави на форум јас прејдов во оптимисти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom