Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Што би направиле некој ако ве фати за гз..на сред центар ..аама овака кејфски :vozbud:
Не ми е мило шо морам да го кажам ова, ама да, ми се има случено и нормално тоа беше од момче од ромската популација. Знам само дека во тој момент ми идеше да го мавнам со мобилниот, но сепак само го испцуав, немав можност да му залепам една.
--- надополнето: Aug 20, 2011 12:39 AM ---
Женички дали се палите на машки нозе?
да ве слушнам:vozbud:
Не. Воопшто.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Не ми е мило шо морам да го кажам ова, ама да, ми се има случено и нормално тоа беше од момче од ромската популација. Знам само дека во тој момент ми идеше да го мавнам со мобилниот, но сепак само го испцуав, немав можност да му залепам една.
свака част за момчето :cuc: :pos:

M

Mussolini

Гостин
Женски значи вака сеа: на плажа сте и ви иде некоо згодно типче (как мене :P ) и почнувате да правите маабет. По едно време тка додека правате маабет гледате оти другаро е станал "чингељ". Дали ве пали да го гледате онака у полна и топ форма? не мора да е на плажа, може и на улица некој коо ке ве застане за нешто било шо и така :D ај саа чекам на одговор :pipi:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
А депилирани..... ? :icon_lol:
Е ова стварно неможам да го смислам. Баш правевме муабет у друштво и девојчињата се изјаснија дека повеќе им се свиѓаат машки со депилирани раце/нозе. Баш сакам да чујам што мислат форумџикиве. :)

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
Е ова стварно неможам да го смислам. Баш правевме муабет у друштво и девојчињата се изјаснија дека повеќе им се свиѓаат машки со депилирани раце/нозе. Баш сакам да чујам што мислат форумџикиве. :)
naaah tooooooo gay! ...па уште веѓи да има исчупани ( а сигурно ќе има) ќе повратам сместа :tapp: :pos:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Раце бе ....Тоа е стварно to gay....али на стомак, гради и грб нејќам да има влакна

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
naaah tooooooo gay! ...па уште веѓи да има исчупани ( а сигурно ќе има) ќе повратам сместа :tapp: :pos:
зошто бре..ја еве си ги обликувам веѓите ..сигурно нема да имам 12324 израснати непотребни влакна :)

Kajgana Shop

На врв Bottom