темава не се вика евилллл прашува а женските одговараат?Женички дали се палите на машки нозе?
да ве слушнам
Не ми е мило шо морам да го кажам ова, ама да, ми се има случено и нормално тоа беше од момче од ромската популација. Знам само дека во тој момент ми идеше да го мавнам со мобилниот, но сепак само го испцуав, немав можност да му залепам една.Што би направиле некој ако ве фати за гз..на сред центар ..аама овака кејфски
Не. Воопшто.Женички дали се палите на машки нозе?
да ве слушнам
Ама баш ич.Женички дали се палите на машки нозе?
да ве слушнам
свака част за момчетоНе ми е мило шо морам да го кажам ова, ама да, ми се има случено и нормално тоа беше од момче од ромската популација. Знам само дека во тој момент ми идеше да го мавнам со мобилниот, но сепак само го испцуав, немав можност да му залепам една.
Тие ромите се храбри што мислеш тисвака част за момчето
еднач у парк кога шетав овде у мој град како ограбија една девојка само...Тие ромите се храбри што мислеш ти
А депилирани..... ?Не. Воопшто.
Е ова стварно неможам да го смислам. Баш правевме муабет у друштво и девојчињата се изјаснија дека повеќе им се свиѓаат машки со депилирани раце/нозе. Баш сакам да чујам што мислат форумџикиве.А депилирани..... ?
naaah tooooooo gay! ...па уште веѓи да има исчупани ( а сигурно ќе има) ќе повратам сместаЕ ова стварно неможам да го смислам. Баш правевме муабет у друштво и девојчињата се изјаснија дека повеќе им се свиѓаат машки со депилирани раце/нозе. Баш сакам да чујам што мислат форумџикиве.
Раце бе ....Тоа е стварно to gay....али на стомак, гради и грб нејќам да има влакнаЕ ова стварно неможам да го смислам. Баш правевме муабет у друштво и девојчињата се изјаснија дека повеќе им се свиѓаат машки со депилирани раце/нозе. Баш сакам да чујам што мислат форумџикиве.
Зошто жените се мазохистички суштества. Барем јас сум. Не знам за другите.Зашто мора да си смешна арогатна будала за да привлечеш една женска?
зошто бре..ја еве си ги обликувам веѓите ..сигурно нема да имам 12324 израснати непотребни влакнаnaaah tooooooo gay! ...па уште веѓи да има исчупани ( а сигурно ќе има) ќе повратам сместа