Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
може скрееншот да видам тоа Ратио со цветови како изгледа :P

Намалено ми е сега, на 0,500, зошто додека бев на одмор братучед ми симнувал Хаус, ТББТ, ХМЈМ по милион сезони. Инаку стварно не ве лажам, не ме имаат банирано ама никогаш ни на замунда и ни на торентлич со ова. Еве деновиве ќе набилдам па ќе ви дадам скриншот не е проблем.

Намалено ми е сега, на 0,500, зошто додека бев на одмор братучед ми симнувал Хаус, ТББТ, ХМЈМ по милион сезони. Инаку стварно не ве лажам, не ме имаат банирано ама никогаш ни на замунда и ни на торентлич со ова. Еве деновиве ќе набилдам па ќе ви дадам скриншот не е проблем.

се шалам лепојко, пошто кажа цветаше, па мислев како изгледа тоа ратиото може ружи ти ставиле :P
и јас го користам тоа и е ефикасно,за еден ден мислам дека 600гб уплоад му натепав,,,
mm66jc.jpg

Мене претходниот акаунт со тоа ми го банираа...А му го дадов на еден и ми рече ова ќе го напраел со оваа програма. Идниот ден ми вика акаунтот неможам да го користам веќе и чекав долго време за да се регнам...

Може малку е глупо прашањево. Трансферот што го правиш со RatioMaster нормално се рачуна или не?

Може малку е глупо прашањево. Трансферот што го правиш со RatioMaster нормално се рачуна или не?

ратио мастер е само за лажирање уплоад, си имаш да си наместиш како сакаш 1мб,10мб 100мб и не троши никаков трансфер за интернет сообракај ако мислиш на тоа..

ратио мастер е само за лажирање уплоад, си имаш да си наместиш како сакаш 1мб,10мб 100мб и не троши никаков трансфер за интернет сообракај ако мислиш на тоа..

Леле погрешно го сфатив, мислев прашува за ратиото на замунда дали си иде нормално или може да го наместиш да дуплира, триплира :)

Леле погрешно го сфатив, мислев прашува за ратиото на замунда дали си иде нормално или може да го наместиш да дуплира, триплира :)

Мислев на интернет сообраќај. Фала ви и на двајцата. :)

Да не јадам бан за тоа?

Не бе, каков бан. И јас користам Ratio Faker многу долго време. Обично аплоадирам едно 100-200GB повеќе отколку што имам симнато и после немам гајле цел месец. И сидувам понекад, ама тоа многу малце... плус не секогаш се сидува торентот од кога ќе се симне, не знам што му е.

еве за 3 дена скоро 700гб уплоад му ставив, од претходниот пост што го постирав
dqq7gh.jpg

Rating: 1.333 Uploaded: 486.68 GB Downloaded: 364.96 GB

Вчера Rating беше 0.200 така нешто...и upload 86.gb..со таа програмата реков да пробам дали ќе работи..пуштив еден торент и брзина наместив 30000 ...после 1 саат беше 400гб upload :pos:и плус лимитот се намали на 1800...и то интересен софтвер :D
Ќе пуштам сега па до кај 2=3 попладне да видам колку тб ќе биде :pos:

Дури и порака ми пратиле : Congratulations, you have been auto-promoted to Power User :pos::pos::pos:

Rating: 1.333 Uploaded: 486.68 GB Downloaded: 364.96 GB

Вчера Rating беше 0.200 така нешто...и upload 86.gb..со таа програмата реков да пробам дали ќе работи..пуштив еден торент и брзина наместив 30000 ...после 1 саат беше 400гб upload :pos:и плус лимитот се намали на 1800...и то интересен софтвер :D
Ќе пуштам сега па до кај 2=3 попладне да видам колку тб ќе биде :pos:

Дури и порака ми пратиле : Congratulations, you have been auto-promoted to Power User :pos::pos::pos:
Не мести преголема брзина пошто може да ти се погоди лоша среќа да те приметат дека "аплоудуваш" со 30 MBps...
Стави си негде 1.500-2.000, download нека ти биде 100, остај го торентот нека се "симне", и ќе видиш после колку трансфер ќе имаш.

Не мести преголема брзина пошто може да ти се погоди лоша среќа да те приметат дека "аплоудуваш" со 30 MBps...
Стави си негде 1.500-2.000, download нека ти биде 100, остај го торентот нека се "симне", и ќе видиш после колку трансфер ќе имаш.
Па сега приметив после некое време сам се менува.. не знам како...но кога пуштив прв пат беше 30000 после се намалил на 1800.
Ете сабајле пуштив околу 6 .и кога станав во 10-11 имаше околу 700 гб...па чекам да се апдејтира и да видам што ќе биде...само тестирав..ова ми беше последен тест...и да ми даваат поголемa брзија аплоад кој кур кога 4mps интернет имам ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom