Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ок сфаќам јас. Од замунда и демоноид и неколу други аматерски страни наоѓам се што ќе посакам за моите аматерски потреби. Но ете ти што добиваш повеќе од тие тракери што не добиваме ние од замунда? брзина ? Содржина?

Mr. Infection do takvi trakeri se stasuva mnogu lesno. Da ne gi nabrojuvam trakerite na koi sum clen, za koi nekoi ne mozat ni da zamislat. Ne znam kolku se razbiras od toa.
наброј ги ... страшно заинтересиран сум кој се тие тракери за богови

давај давај се изнадавав, а не земам многу :pos:

ЈБГ то е (од 44 страна во оваа тема има резултати како ми напредуваше давањето)
и пред некое време кога имав 1,3 заприметив дека ми стигна порака од замунда дека сум power user
јееееееее

Congratulations, you have been auto-promoted to Power User

или на блгарски - Поздравление, вие се издигнахте на Супер Потребител.
smile1.gif

Сега имате дост'п до нјакои екстри на сајта.

п.с а кој се тие нјакои екстри на сајта??????

сега следна порака да очаквам на 2 рејтинг?

абе искам Флет нет и оптичен оти со овој ѓубре кабелски и ограничен нет не оди работата:tapp:

zamundgtg.jpg

Вие аматерите продолжете со лажирање на ратиото. Потоа кога ќе ве фатат на еден тракер следува генерален бан. Сите тракери разменуваат информации за своите членови, фејк аплоади итн. На демоноид и не е толку голема фама да правиш лажирање. Тој е тракер од најниско ниво. Оди направи на некој друг тракер, за 5 секунди те банираат. Не дека не знаат од демоноид или замунда.

гледам дека има некои финти за лажирање ама јас не би сакал да ризикувам
јас сакам да си останам професионалец :)

касно почињате со фејк ратио..иначе постојат и uSerenity/Vuze Extreme mod.uSerenity e боље него било кое друго.

WTF????????

давај давај се изнадавав, а не земам многу :pos:

ЈБГ то е (од 44 страна во оваа тема има резултати како ми напредуваше давањето)
и пред некое време кога имав 1,3 заприметив дека ми стигна порака од замунда дека сум power user
јееееееее

Congratulations, you have been auto-promoted to Power User

или на блгарски - Поздравление, вие се издигнахте на Супер Потребител.
smile1.gif

Сега имате дост'п до нјакои екстри на сајта.

п.с а кој се тие нјакои екстри на сајта??????

сега следна порака да очаквам на 2 рејтинг?

абе искам Флет нет и оптичен оти со овој ѓубре кабелски и ограничен нет не оди работата:tapp:

zamundgtg.jpg

гледам дека има некои финти за лажирање ама јас не би сакал да ризикувам
јас сакам да си останам професионалец :)

WTF????????

Сега фатиле да банираат затоа..

наброј ги ... страшно заинтересиран сум кој се тие тракери за богови
What.cd , Waffles.fm , Satclubbing.info , Sceneaccess.org , Revolutiontt.net , Thegft.org , Broadcasthe.net , Bitmetv.org , Passthepopcorn.me , Tehconnection.eu , Pirathethe.net , Karagarga.net...

rarbg.com е ок,не бара никакви акаунти и не гњави со реклами

Ti rekov pogore, nema da me sfatis. Nekoi se specijalizirani za muzika, nekoi za filmovi, nekoi se 0day trakeri.
Па ти воопшто не ни објасна за да сфатам нели. Јас како човек 2-3 пати прашав што има што јас не добивам од замунда или некоја друга страна..а ти реагираш како јас да те напаѓам...

касно почињате со фејк ратио..иначе постојат и uSerenity/Vuze Extreme mod.uSerenity e боље него било кое друго.

ratio9bj.jpg

Еве користам uSerenity само колку малце да ми бустне Upload-от..На Upload multiplier стаив од 1 до 3...

Па ти воопшто не ни објасна за да сфатам нели. Јас како човек 2-3 пати прашав што има што јас не добивам од замунда или некоја друга страна..а ти реагираш како јас да те напаѓам...
Ok druze mozebi moja greska bila. Ama drugite napadnaa kako demek eve so ovaa programa i nas e internetot.

Кој пак сега кажа дека наш бил интернетот па не ми е јасно...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom