Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
да не го чекам значи.
Со тоа ратио... наместив аплоад некоја ненормална бројка и отиде многу аплоад, трилиони терабајти. лол

додадов неколку нули ; 3000000
за 5 секунди 50 гб :pos:
Ризикував со demonoid па да видам што ќе биде :D

Еве и тестот од вчера со Demonoid брзина 3000000 за 5 секунди само Upload (беше 1-2гб)
Uploaded: 47.80 GB
Downloaded: 33.27 GB

Инаку фала џену грл :LOL:

касно почињате со фејк ратио..иначе постојат и uSerenity/Vuze Extreme mod.uSerenity e боље него било кое друго.

ratio9bj.jpg

Ми ги нема пресметано сеуште, и не сум баниран.
Некој?

uSerenity.Ратиомастер мислам дека работи само со постари верзии на битторент/уторент.

Можно е и до верзијата. Јас имав uTorrent 3.0 но кога видов таму кај опциите имаше само верзијата 2.0.1 build xxxx ..тоа го симнав.

Вие аматерите продолжете со лажирање на ратиото. Потоа кога ќе ве фатат на еден тракер следува генерален бан. Сите тракери разменуваат информации за своите членови, фејк аплоади итн. На демоноид и не е толку голема фама да правиш лажирање. Тој е тракер од најниско ниво. Оди направи на некој друг тракер, за 5 секунди те банираат. Не дека не знаат од демоноид или замунда.

Добро тогаш вие професионалците не правете така, оставете на нас. Три години го правам ова (со усул нормално) па пак ниту ме банирале ни ништо.

Реков, на замунда и демоноид такви работи можеш, оди пробај на висококвалитетен тракер направи. Во рок од 5 секунди те банираат.

Аматери ...да не имаш некој сертификат "professional torrent seeder". Инаку од 2009 до сега рејтингот беше под 0.5...не ме банираа така да..:D

Mr. Infection do takvi trakeri se stasuva mnogu lesno. Da ne gi nabrojuvam trakerite na koi sum clen, za koi nekoi ne mozat ni da zamislat. Ne znam kolku se razbiras od toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom