- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
А прст во око е неверојатен мачо потег ?Ја разбирам сака да му врати и Се, ама зашто ко женче удри побогу
![]()

Патетикуси

А прст во око е неверојатен мачо потег ?Ја разбирам сака да му врати и Се, ама зашто ко женче удри побогу
![]()
Абе види ги, не беше прст у око, шитпкање бешеА прст во око е неверојатен мачо потег ?
ПатетикусиДа беше попаметен, да не го удира... вака ќе си одморат и двајцата некој натпревар.
![]()
Не гледам причина да ти се лутат Реаловците или да те цитираат дек а тоа не е така, а и секој друг да го цитираат во врска со ова, Мурињо си е крив и тоа е тоа само сеуште никој не ја знае причината за тоа, а ќе пишам подоле што мислам јас..Настрана однесувањето на играчите од двата табора, друго е кога менаџер ќе направи таква работа и после ќе даде таква изјава за медиумите. Барем Мурињо оди накај 50тите години и очекувано е да ги надминал детските болести. Едно е играч друго е менаџер. Не очекував вакво нешто од него. Барем да се извинеше веднаш во пост меч изјавата наместо Пито и Мито.
Нека не ми се лутат Реаловците ама пак ќе кажам едно е играч кога се однесува цигански, друго е кога менаџер се однесува така. Не е дека ја бранам Барселона.
П.С. Гледам од ова на Син и овој од Барса му враќа. Срамота и за него, аман, каде е професионалноста барем од таборите?
Mоже му го утнал образот несакајки...Абе види ги, не беше прст у око, шитпкање беше![]()
Жими се на прв поглед мислев дека е слика од некоја турска серија ради оној со брковите па и таква озбилна фаца..Mоже му го утнал образот несакајки...
![]()
Се кладам дека сакаше трепките да му ги откорне. xD
Типот позади му го контролира умот. Нема друго објаснување.
Одсекогаш сум викал дека Виља е циган што знае да дава голови. Цигански се однесува - мава педерски по играчи и често го јаде за тоа (читај црвени картони во дресот на Шпанија/Валенсија/Барселона). Марсело стана дибек исто така, секоја година станува се подобар и подобар како играч и станува се подебил и подебил. За тоа се фудбалери, како што викаат „Тој што нема во мозок има во нозе“Не е Мурињо цвеќе за мирисање и не го оправдувам неговиот потег па ни на Марсело стартот врз фабрегас,но шамарењето на Виља со Озил и Пинто што одма рипна да се тепа ?
Мислам можеме до утре да се расправаме за инцидентот вчера но тие муабети се безвезни.
озил излезе 78 минута а место него влезе кака некако муабетов не ми е на место -.-Не ширам дезинформации. На многу места, скоро секаде го пишува ова.
Марсело, Озил, па Виља ги добија црвените картони.
1. Марсело заради остар фаул над Фабрегас.
2. Озил заради тоа што го стапнал со ногата врз Фабрегас, додека тој лежел на земјата.
3. Виља заради тоа што го нападнал Озил после тоа во точка 2.
Нема што да не иде муабетов.озил излезе 78 минута а место него влезе кака некако муабетов не ми е на место -.-
а зошто сите сте запнале за Мурињо дека го удрил Тито или кој и да е, а никој ништо не кажува за тоа дека Озил најмногу го изеде ем модар ем црвен -.-
Се е кажано тука...Неколку работи во врска со класиково:
Прво, не ги сфаќам луѓето што викаат дека не бил добар фудбалот. Па добро, го видовте ли темпото со кое се играше натпреварот. Ненормална работа. 200 на саат. Јас искрено не сум видел нешто слично во последниве години, посебно првите дваесетина минути, лудо.
Второ, по мене Реал беше подобриот тим земено вкупно на двете класика. Пресингот на Мурињо...., едноставно GODLIKE. Секоја чест и на Барселона и нивниот стил на игра, ама ова беше веќе уметност.
Трето, мислам дека на Реал им требаат подобри центрлни дефанзивци. Ај Пепе би поминал, ради физичките карактеристики мада не е многу паметен, ама Карваљо мислам дека треба да се замени. Супер е во тактичкиот дел, ама еден на еден се губи многу лесно против сите од напаѓачите на Барса. Некој ко Тиаго Силва би бил идеален да го замени според мене. Коентрао е супер играч, паметна инвестиција на Реал дефенитивно. Ја мислам дека треба да стартува лево редовно.
Четврто, нема да коментирам за општата тепачка на крај, само ќе кажам дека треба малце поспортски однос и од едните и од другите. Реал, не гледам потреба да идат со цел да заколат некого во дрес на Барса. Мислам ок е да идеш со малку пофизички фудбал против противниците ама не прва цел да ти биде да удриш некого, а втора да ја одземеш топката. А за Барса, искрено претеруваат со тој мазохизам на терен. Континуираното паѓање и на најситен допир. Прават натпреварот на секои 2-3 минути да изгледа како западен фронт во Прва светска војна. И не го прават само против Реал туку против било кој посилен противник, кога противникот ќе има иницијатива. Не видов некој да го комнтира потегот на Иниеста против Пепе во прво полувреме, кога буквално му се стави во рака и се удри самиот од неа, патетично.
За паѓања немаат право Реал да се бунат зошто 1000 пати паѓаа ко покосени играчите на Реал прво полувреме и почетокот на второ.
All this fuss about Real Madrid making serious fouls? Why are there no serious injuries?Нема што да не иде муабетов.
Значи кога падна Фабрегас нели сите беа околу него па сега МОЖНО е Озил да стапнал над Фабрегас,МОЖЕБИ намерно или ненамерно.
Но ова не мора да значи дека е вистина,сеуште не знаеме ништо.
И сега најголем кривец бил Виља...не бе луѓе најголем кривец е тој Марсело.Со чиста намера да го повреди...не дај Боже да имаше скршеница.