Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Настрана грубата игра на Реал или глумењето на Барселона, кое е оправдувањето за испадот на Мурињо ? А мадридисти ?

И ако досега не беше јасно, по овој двобој јасна е разликата помеѓу Меси и Роналдо.
Oди бе скриј се. Ако дојде Жозе во Јунајтед ќе го величиш ..

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Eдно прашање имам само,дали барса не надиграа во овој двомеч ?
А интересно е дека пред овие Класика сите мадридисти скокате и летате,после Класикото еден ден плачење и бунење а после тоа идите со тактики и еве вака како тебе нормално правење муабет,ме прашуваш дали ве надигравме.....Јас секогаш го кажувам тоа што е,во првиот меч вие бевте подобри,не надигравте,во вториот меч ние бевме подобри,ве надигравме.Но да не навлегуваме подлабоко и да правиме муабет како и зошто не надигравте во првиот меч стварно ме мрзи и немам време....
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:47 PM ---
Ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјј извини брат,го заборавив тој ТРОФЕЈ,ех колку голем е Роналдо......честито уште еднаш тој трофеј :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Eдно прашање имам само,дали барса не надиграа во овој двомеч ?
50-50 беше дуелов реално ако правиме муабет. Ама со оглед на тоа дека тука има свега и свачега зошто да бидеме реални па ќе речам да бе ве надигравме, ве отепавме, незнаевте каде да тргнете по топката.
Ај сеа јас едно прашање. Како успеавте после се тоа вчера шо се случи Виља да испадне најголемиот кривец? Абе Пинто напрај го кривецот па да не ми биде жал он му рипна на Марсело. Ама не бе не е ни Пинто, не е ни Мурињо, не дај боже да е Марсело туку Виља е најголемиот кривец вчера ем, он ја започна цела тепачка:tapp:
П.С. Чест на многу многу ретки исклучоци кои ја честитаа титулата, другите све е за.....

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Oди бе скриј се. Ако дојде Жозе во Јунајтед ќе го величиш ..
Ја не сакам да дојде, него еве ти како негов фан објасни кој врвен тренер има таков испад напраено до сеа и дали е за оправдување.

И не знам како тоа е Реал подобрен, кога не можеа да победат против Барселона во која Чави и Меси не одиграа ниеден подготвителен, на припремните играа со многу младинци, наспроти Реал кој беше комплетен и многу поподготвен физички за суперкупот. Сега Барса го имаат плус и Фабрегас и како шо ќе одминува сезоната ќе бидат се подобри и подобри, а тоа реално ќе резултира со повторна доминација во Шпанија и за жал и во Европа. Реално.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
А интересно е дека пред овие Класика сите мадридисти скокате и летате,после Класикото еден ден плачење и бунење а после тоа идите со тактики и еве вака како тебе нормално правење муабет,ме прашуваш дали ве надигравме.....Јас секогаш го кажувам тоа што е,во првиот меч вие бевте подобри,не надигравте,во вториот меч ние бевме подобри,ве надигравме.Но да не навлегуваме подлабоко и да правиме муабет како и зошто не надигравте во првиот меч стварно ме мрзи и немам време....
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:47 PM ---

Ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјј извини брат,го заборавив тој ТРОФЕЈ,ех колку голем е Роналдо......честито уште еднаш тој трофеј :D
Е сеа вака во првиот натпревар доминиравме тоа е јасно. Но неможиш да ме убедиш дека доминиравте во вториот натпревар бидејќи бевме рамноправни и нијанси одлучија. Имавте многу среќа,да искористевме само 30% од шансите приказната ќе беше поинаква.

п.с. Фала за честитките :love: :tapp:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Леле дај клип имаш од ова, жити се!
Не можам да најдам сеа, ако има некој од Каталонциве или Реаловци нека постира. Сигурен сум дека знаат на кој момент мислам

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
50-50 беше дуелов реално ако правиме муабет. Ама со оглед на тоа дека тука има свега и свачега зошто да бидеме реални па ќе речам да бе ве надигравме, ве отепавме, незнаевте каде да тргнете по топката.
Ај сеа јас едно прашање. Како успеавте после се тоа вчера шо се случи Виља да испадне најголемиот кривец? Абе Пинто напрај го кривецот па да не ми биде жал он му рипна на Марсело. Ама не бе не е ни Пинто, не е ни Мурињо, не дај боже да е Марсело туку Виља е најголемиот кривец вчера ем, он ја започна цела тепачка:tapp:
П.С. Чест на многу многу ретки исклучоци кои ја честитаа титулата, другите све е за.....
Не е Мурињо цвеќе за мирисање и не го оправдувам неговиот потег па ни на Марсело стартот врз фабрегас,но шамарењето на Виља со Озил и Пинто што одма рипна да се тепа ?
Мислам можеме до утре да се расправаме за инцидентот вчера но тие муабети се безвезни.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Е сеа вака во првиот натпревар доминиравме тоа е јасно. Но неможиш да ме убедиш дека доминиравте во вториот натпревар бидејќи бевме рамноправни и нијанси одлучија. Имавте многу среќа,да искористевме само 30% од шансите приказната ќе беше поинаква.

п.с. Фала за честитките :love: :tapp:
Не ти честитав тебе,на другиот му честитав,не се прави удрен како Мурињо што се правеше дека не го знае Тито.
Па да во вториот меч доминиравме и тоа како,по убави шанси имавме и темпото на игра ние го држевме,какви гола дадовте?Како и да е....

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не ти честитав тебе,на другиот му честитав,не се прави удрен како Мурињо што се правеше дека не го знае Тито.
Па да во вториот меч доминиравме и тоа како,по убави шанси имавме и темпото на игра ние го држевме,какви гола дадовте?Како и да е....
Прочитај го постот на Ајсбој погоре.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Не ги сфаќам овие од Реал ... Добро бе луѓе последниве години само губите и никогаш не знаете да честитате и да си го признаете поразот ... Се ви смета , или судиите или играта на Барса ... се нешто наоѓате како утеха ... Сватете дека моментално се Барса појаки од вас , дека кога ќе изгубите треба да им честитате и да го прифатите поразот . Доста е бунење и такви реакции од Мурињо . Уште малце ќе почнаат и навивачите да ви сметаат за поразите -.- . Секоја чест за оние кој знаат да го прифатат поразот и да честитаат , кој се многу малку ...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Прочитај го постот на Ајсбој погоре.
Да де,исто мислење имам,не реков дека ве отепавме ,дека имавме доминација како во тој мечот 5-0.НО бевме подобри,ВЕ надигравме,само гледај какви голови ние дадовме а какви вие,самото тоа ти кажува

I

IBIZA SOUND

Гостин
eeeej zaboravivme deka real lani osvoi eden trofej :)
i toa trofejot mu go donesi najdobriot igrac koj sto ne go vidovme dali igrase ovie dva meca :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Ја разбирам сака да му врати и Се, ама зашто ко женче удри побогу :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Настрана однесувањето на играчите од двата табора, друго е кога менаџер ќе направи таква работа и после ќе даде таква изјава за медиумите. Барем Мурињо оди накај 50тите години и очекувано е да ги надминал детските болести. Едно е играч друго е менаџер. Не очекував вакво нешто од него. Барем да се извинеше веднаш во пост меч изјавата наместо Пито и Мито.
Нека не ми се лутат Реаловците ама пак ќе кажам едно е играч кога се однесува цигански, друго е кога менаџер се однесува така. Не е дека ја бранам Барселона.

П.С. Гледам од ова на Син и овој од Барса му враќа. Срамота и за него, аман, каде е професионалноста барем од таборите?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom