Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Идете у Magic Burger, хамбургер е 80 денари и е поквалитетен од Седмица.

Во Седмица последен пат кога јадев беше 120 денари (сега може е и поскап), а за тие пари (120) има да се претупаните со еден Magic Burger - помфрит + две плескавици + сланина :)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

Во Седмица последен пат кога јадев беше 120 денари (сега може е и поскап), а за тие пари (120) има да се претупаните со еден Magic Burger - помфрит + две плескавици + сланина :)
130 е сега причина плус да не го јадеш покрај што го расипаа

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
130 е сега причина плус да не го јадеш покрај што го расипаа

Изгледа тестираат до кај може да одат. Да стават 190, пак ќе има редица од тешкаши што ги мрзи да отидат до следната сендвичара.

S

smexy

Гостин
Абе ае ова више нема смисла...добро додуша одамна ја заменив седмица со чичко баничка...
ако ве води пат накај кисела вода пробајте гурманска од Млади Бунтовници,карши Пелагонија домот...добра ја праи.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462

Каде е точно ова Меџик Бургер, нејќе нешто да ми го отвори сајтот.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На ќошот што е карши Румунска?
Ваљда таа е Румунска, не ги знам тие улици по имиња. Значи ако идеш од Центар накај Лептокарија, прво доаѓа оваа зграда (има и балкон со палми на неа), па после дирекцијата на Cabletel и после Лептокарија почиња. Епа во првава зграда, на ќош дап. :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ваљда таа е Румунска, не ги знам тие улици по имиња. Значи ако идеш од Центар накај Лептокарија, прво доаѓа оваа зграда (има и балкон со палми на неа), па после дирекцијата на Cabletel и после Лептокарија почиња. Епа во првава зграда, на ќош дап. :)
Румунска се вика болницата карши сендвичарата : )))))))))) Што е ова ни маалото не си го знаеш : ))) Сум јадел таму не било и не било ништо посебно, не знам што ви има направено толку мерак.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Абе ае ова више нема смисла...добро додуша одамна ја заменив седмица со чичко баничка...
ако ве води пат накај кисела вода пробајте гурманска од Млади Бунтовници,карши Пелагонија домот...добра ја праи.
Брат, од Млади Бунтовници успеаа да го најадат цимерот, значи дека е стварно добро :) (знаеш за кој ти зборам нели:))

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Каков меџик бургер бе?

Сум јадел во скоро сите бургер-шоп продавници :))) во Скопјево (а и надвор од Скопјево) и после секој купен/чекан/тапа хамбургер, секогаш на крај ми излегува истото:

“Златна 7ца...“
--- надополнето: Aug 18, 2011 2:20 AM ---
Коруне тебе ти е феноменален тој комбинираниот, јас кога земав (зашо ти го отекуеш со него секаде :P); изедов до пола и го фрлив. Многу монотон вкус ми имаше, некако тешко за јадење, поготово на потопло време.

True story, се е до вкусовите ваљда. :)
Ти си монотон, ја по 2 такви јадам од што ми се превкусни датибам :)

С

Спенсер

Гостин
Тоа е, ама ептен ништо посебно, да не речам просек - сендвич ко сендвич.
Па да, ама за разлика од 7мица, во однос цена-квалитет, Меџик е премија :) Барем според мене... а нај нај,се знае... <3 Вили :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па да, ама за разлика од 7мица, во однос цена-квалитет, Меџик е премија :) Барем според мене... а нај нај,се знае... <3 Вили :)
Ако гледаш цена-квалитет, 7ца тепа. Од вили уште не сум пробал, ама тоа не е фаст фуд, па и таму нема споредба :)

Kajgana Shop

На врв Bottom