Политички идеологии

• Креатор на темата Креатор на темата Zaptija Stojkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ве гледам и ви се чудам, правите тестови за да ја дознаете својата политичка идеологија. Идеологијата не се создава, со идеологија се раѓаш! :D
Јас си кажав веќе во темава, десно-ориентирана, демохристијанство. :)

До кондомот е.
Во тие времиња, кога Тито роварел по земја презервативите не се земале сериозно.
Па така освен скромниот генетски материјал низ кондомот се провлекла и демо-кришчанската идеологија.
Fancy a monument, luv ?

Ве гледам и ви се чудам, правите тестови за да ја дознаете својата политичка идеологија. Идеологијата не се создава, со идеологија се раѓаш! :D
Ако може објасни го ова подетално. Мене уште не ми е јасно како може да се родиш со идеологија.o_O Или за ова да го напишеш те инспирира слоганот на владеачкава партија, хх-овец не се станува -- хх-овец се раѓа.:pos:

Национал-Социјализам само да не бидам сватен погрешно :)))

Најебуењето е у турбо фаза од пред неколку години. Само кој колку осеќа...А ти нешо си надркан на мене лично, или чисто онака глеаш сеир со желба да цркне Америка.
На американците ... ги ебат поштено 30 години ама и цел свет со се нив...

А еве што закони има во нашата „НАЈДЕМОКРАТСКА“ Македонија;
Уште пред три години министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство се реши да го ограничи основното право на човекот-право на слобода на движење низ шумите на територијата на цела Македонија. Тоа значи дека преку половина од територијата на земјава во наредните три месеци ќе биде забранета за прошетки, логорување и кампови. Движењето низ македонските шуми од 9 јули до 30 септември ќе биде дозволено единствено со специјална дозвола! Секој што ќе ја прекрши одлуката на ова министерство ќе биде казнет со глоба од 1000 до 2000 евра како физичко лице, а за правни лица казните ќе бидат 10 пати поголеми.

Не амееш ајвар да правиш во својот дом.
Не смееш пиво да пиеш позади стубот на кафаната, а надвор в кафана смееш.
Не смееш да пушташ музика од 13 до 17 часот, кога твојот комшија руча со неговото семејство. Ако попуштиш повеќе од 10 на твојот музички систем, ќе јадеш парична казна.
Не пуштај вода во казанчето во тоа време. Не се туширај. Сето тоа прави галама!
хахахахаха - смејурии
испадна дека немаше нешто попаметно да пишеш па ги наброја овие ?
ајвар ќе си правиш во СВОЈОТ двор- доколку го имаш-
пиво ќе си пиеш дома, или во кафана,ко човек- а не ко најголем клошар набрзака и на нога позади киоскот
нормално, музика слушај доколку некому не пречиш или излези надвор па рокај- никој не е должен да слуша нешто што тебе ти се допаѓа и во време кога тебе ти се присакало , па и да му реметиш мир некому -во период кога е време за одмор( доколку си безделник-нема да го разбереш ова, зашто незнаеш што значи попладневен одмор)
а , ова последново со казанчево-:ROFLMAO: си се излажал
впрочем тоа кај нас а и во Швајцарија не важи(иако си прочитал дека после 22 ч во Швајцарија несмееш да пушташ вода за да не им пречиш на соседите) тоа и таму не важи-
се’ ти падна во вода- :pos:

Се сложувам, ми се допаѓаат повеќето аспекти на Национал Социјализмот.
Нормално здрава нација работа за секој анти глобализација и ред други работи што навистина треба за оваа фракција да ги прочитате ;) :) фала на поддршката поздрав

Систем што го има Кина пишана е како комунистичка а многу националистичка политика врши во домашни и надворешни размери :)) т.н НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИЗАМ има и Кина и Северна Кореа нешто најдобро што може да постои

Епа вака ме интересира дали овде има некој левичар(дали пишува со лева рака) и општо какво мислење имате за левичарите?Дали тие навистина се попаметни и поинтелегенти ? Иначе да,јас сум левичар и се гордеам со тоа што сум меѓу 12 проценти од целото население кое пишува со лева рака.

Епа вака ме интересира дали овде има некој левичар(дали пишува со лева рака) и општо какво мислење имате за левичарите?Дали тие навистина се попаметни и поинтелегенти ? Иначе да,јас сум левичар и се гордеам со тоа што сум меѓу 12 проценти од целото население кое пишува со лева рака.

а црташ убаво? :)

1. Се проценува дека околу 10% од светското население се левучари.
2. Мажите имаат два пати поголеми шанси да бидат левучари од жените.
3. Поголема е веројатноста левучарите да станат генијалци – 20% од членовите за МЕНСА (организација на лица со натпросена инмтелигенција) се левучари.
4. Едно истражување покажа дека во просек левучарите се за 15% побогати од деснаците.
5. Левучарите имаат за трипати поголеми шанси да станат алкохоличари во однос на деснаците.
6. Ако двата родитела се левучари, 50% од нивното потомство ќе бидат левучари. Двајца деснаци имаат само 2% шанси да имаат левучар како дете.
7. Одредени истражувања покажаа дека левучарите се подобри при справување со повеќе работи истовремено, што ги прави природно подобри за играње видео игри.
8. Статистички, колку е постара мајката толку е поверојатно дека новороденчето ќе биде левучар.
9. Левучарите достигнуваат пубертет 4-5 месеци подоцна од деснаците.
10. Според едни истражувања, левучарите имаат за девет години пократок живот од деснаците.

Еве од анкетава ќе видиме кој каде спаѓа па ќе утврдиме дали стварно попаметниот народ е леворак или обратно :P

1. Се проценува дека околу 10% од светското население се левучари.
2. Мажите имаат два пати поголеми шанси да бидат левучари од жените.
3. Поголема е веројатноста левучарите да станат генијалци – 20% од членовите за МЕНСА (организација на лица со натпросена инмтелигенција) се левучари.
4. Едно истражување покажа дека во просек левучарите се за 15% побогати од деснаците.
5. Левучарите имаат за трипати поголеми шанси да станат алкохоличари во однос на деснаците.
6. Ако двата родитела се левучари, 50% од нивното потомство ќе бидат левучари. Двајца деснаци имаат само 2% шанси да имаат левучар како дете.
7. Одредени истражувања покажаа дека левучарите се подобри при справување со повеќе работи истовремено, што ги прави природно подобри за играње видео игри.
8. Статистички, колку е постара мајката толку е поверојатно дека новороденчето ќе биде левучар.
9. Левучарите достигнуваат пубертет 4-5 месеци подоцна од деснаците.
10. Според едни истражувања, левучарите имаат за девет години пократок живот од деснаците.
xaxaxa да да знам али си се тешиме со претходните 9 :) со исклучок на 5-то :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom