Политички идеологии

• Креатор на темата Креатор на темата Zaptija Stojkov
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не мери ништо, тема на дискусија како и останатите 50,000 на форумов. Ако имаш нешто да споделиш, сподели. Ако не, за шерифување се добива бан.

Продужете.
Убо де не се вознемирвите. Постот беше најобичен трол. Сум тролал многу пати на форумов па не ми се заканал никој, изгледа треба да ги пролистам правилата, сум испуштил нешто:unsure:

Убо де не се вознемирвите. Постот беше најобичен трол. Сум тролал многу пати на форумов па не ми се заканал никој, изгледа треба да ги пролистам правилата, сум испуштил нешто:unsure:

Точно така. Се си има граница. Тролање во ЧДА колку сакаш, никој ништо нема да замери.

јас сум деснак и со десната све можам да правам,а со левата е подршка за умот;)

Левичар сум.
Добро, не целосно. Уште имам интерна дебата за тоа дали на геј парови треба по закон да им се дозволи да посвојуваат деца. :)
Инаку, пишувам со десна, а за се друго ја користам левата. Свингер-левичар.
Во однос на интелегенцијата која им е нели, предодредена на левичарите, Свингер-левичар целосно ми одговора. Размислувам за суштината на животот и за озонските дупки, but boobs distract me permanently from those thoughts. Го читам Аристотел и го слушам Бакли, then i go, get drunk and hit on random strangers. Сакам да играм шах и да пијам чај, but i usually can't because i am high.
Налет да е тоа...десното во мене. :)

Десничар сум,се со десна правам и со лева само знам да шутирам(некако) друго ништо :)
Имам другари кој пишуваат со десна шутираат со лева o_O.

Рафа Надал исто :), десничар е а тенис игра со лева.И тоа доста успешно, види до каде стигна во кариерата

3. Поголема е веројатноста левучарите да станат генијалци – 20% од членовите за МЕНСА (организација на лица со натпросена инмтелигенција) се левучари.

А за десничарите е помала шансата, бидејќи се само 80 проценти од оргаизацијата за л. со. н. п. интелегенција.

Или пак, не се десњаци, типкаат на тастатура со двете раце, па овие левучариве се мнозинство со 20 проценти.

Ај донт гет ит ман..

Мислев на тоа дека и покрај тоа што не игра со природно посилната рака успеал да стигне далеку во таков спорт
знам што сакаше да кажеш само се шалев без нервози(y)

А за десничарите е помала шансата, бидејќи се само 80 проценти од оргаизацијата за л. со. н. п. интелегенција.

Или пак, не се десњаци, типкаат на тастатура со двете раце, па овие левучариве се мнозинство со 20 проценти.

Ај донт гет ит ман..
Во светот има околу 90% десничари и 10% левичари. Кога светската популација би била 50% леваци и 50%
деснаци, во МЕНСА организацијата ќе имаше 99% леваци и 1% деснаци.
(Груба пресметка)

Ај донт гет ит ман..
Kако не сфаќаш.Тие да, се 80 посто генијалци ама тие 80 посто во таја организација се всушност 1 процент од сите деснаци во светов.А тие 20 посто од леваците се 90 посто од сите леваци во цел свет.
--- надополнето: Oct 12, 2011 7:16 PM ---
Рафа Надал исто :), десничар е а тенис игра со лева.И тоа доста успешно, види до каде стигна во кариерата
Иначе е интересно ако не знаеш дека неговиот тренер го натерал да игра со лева рака :)

Kако не сфаќаш.Тие да, се 80 посто генијалци ама тие 80 посто во таја организација се всушност 1 процент од сите деснаци во светов.А тие 20 посто од леваците се 90 посто од сите леваци во цел свет.
Малку ја утна математиката. :D

--- надополнето: Oct 12, 2011 7:16 PM ---

Иначе е интересно ако не знаеш дека неговиот тренер го натерал да игра со лева рака :)

Да, му рекол дека така ке биде понезгоден за противниците.Ама сепак видел капацитет во детето дека ке може да игра со лева, не му рекол туку така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom