Најобични хајлајтс, не!?
Еве ви неколку топ клипчиња ..![]()
Бране коментира, затоа ги прави поинтересни ..Најобични хајлајтс, не!?
Пупоне, признај дека сега ти иде да си гризнеш од таквотоСулејман Керимов, човекот кој во Јануари го купи рускиот Анжи, а предходно беше блиску да ја купи Рома...
Треба да земе нешто за смирување Сулејман Пеливан. На што личи тоа на линкот?
не го мењам јас вујче од Америкаhttp://www.fcinter.com.mk/aktuelno/2043-ponudata-za-eto-e-nisto-murinjo
Пупоне, признај дека сега ти иде да си гризнеш од таквото![]()
Mожеби ги помешал Јуве со Сиена. Да, Хамбургер е на исто ниво со Сиена ама со Јуве не можат ни да сонуваат да бидат на исто ниво а не навистина да бидат. Туку, што друго може да се очекува од циганче без мозок.Juventus are not a step forward for me - Hamburg's Eljero Elia
"There's no need to talk if a club of the same level as HSV is interested. Juventus are still one of the best Italian teams around, but they're not better than Hamburg in my opinion."
звер![]()
Да бе, a како да ги споредиме двете екипи?Mожеби ги помешал Јуве со Сиена. Да, Хамбургер е на исто ниво со Сиена ама со Јуве не можат ни да сонуваат да бидат на исто ниво а не навистина да бидат. Туку, што друго може да се очекува од циганче без мозок.
Јувентус имаат секси дресови.Да бе, a како да ги споредиме двете екипи?
Ни едната ни другата не играат во европа.
Шо го прај Јувентус појјак моментално?
Па истото можел да го каже и за Ливерпул и повторно да испадне глупак. Мислам дека не е при здрава памет да споредува тим кој низ својата историја повремено блеснувал на секои 2-3 децении ( впрочем и најголемите успеси им се сконцентрирани кон крајот на седумдесетите и почетокот на осумдесетите ама ај да речеме дека не е само така) и тим како Јувентус.Да бе, a како да ги споредиме двете екипи?
Ни едната ни другата не играат во европа.
Шо го прај Јувентус појјак моментално?
Никој не ја порекува историјата, но моментално ни Хамбург а ни Јуве не се способни да направат нешто во своите лиги, освен Јуве кои годинава имаат некој амбиции, но ќе видиме. Ама и него не му се мрда од Хамбург. ХСВ се најбогато спортско друштво во Германија, мада не фрлаат многу пари и внимание кон фудбалот. Хокеј се јаки и ракомет се Манчестер Сити. Не верувам дека него, како глупа црнчуга му е до голем клуб, ама има сигурно голема плата и не го боли.Па истото можел да го каже и за Ливерпул и повторно да испадне глупак. Мислам дека не е при здрава памет да споредува тим кој низ својата историја повремено блеснувал на секои 2-3 децении ( впрочем и најголемите успеси им се сконцентрирани кон крајот на седумдесетите и почетокот на осумдесетите ама ај да речеме дека не е само така) и тим како Јувентус.
Колку пати да ти кажам дека ги заболе за ЛЕ... слушај ме веќе еднаш и фати си пара, не бити зеленA вие, со тоа што го покажувате овие 3-4 години не сте во способност да се споредувате со Слован Братислава а не пак со ХСВ, они барем играа полуфинале ЛЕ оломнани.