Хихихи, кој ќе спие, ПАК, у п.мАко играме како денес второто - тешко. А да ти кажам искрено и вие ако играте како денес мечот ќе биде прекинат поради здодевност
Со кој ќе играме? Жервињо и Сонг нема да играат а во вторник играме со Удинезе каде шансите да се повреди уште некој (знаејќи го Арсенал) се многу големи...
Затоа и ви велам. Имале или немале играчи, се влечкале по терен, та и ние сме заспале од здодевност ова е важен наптревар. Ни вие како ни ние не смееме да си дозволиме луксуз да кикснеме. Кажав дека очекувам Челзи да победи во првите 5. Е сега рачунајте ако изгубите што ќе се случи. после 2 кола негатива од 5 бода ( или 4 ако е нерешено ) . Потоа играте со Јунајтед на ОТ. Притисокот ќе е огромен па уште еден пораз таму тоа ви е 7 негатива уште не почната сезоната. После римпапа не помага. Слично е и со нас. Така да не знам........опасно еХихихи, кој ќе спие, ПАК, у п.м
A Пирс е голем фан на Арсенал... Пирс, членот на жирито на Англиското јас имам талент, да не се збуните, со Стијуарт Пирс..Joey7Barton @piersmorgan I train all summer to have him cheat us out of hard earned point. Its not on. Diving should be 3 game ban. Respect the game
piersmorgan @Joey7Barton you and Song should have been sent off for those haircuts alone...
Ај види уште еднаш дали симулира ...Темпераментот на Бартон не е нешто ново...ама реални да бидеме Џервињо прво симулира пенал, потоа сака физички да се пресмета иако претходно беше испровоциран од Бартон. Заслужен црвен картон според мене. Бартон исто заслужи жолт, а некогаш неговиот потег и со црвен може да се досуди, но сепак судијата на крај даде добра одлука...Сепак ова е прво коло и ваквите резултати воопшто не ме изненадуваат. Вистинската битка започнува од Септември па натака...
Aко за онолку ситен контакт се досудува пенал...тогаш во секој меч треба да има по 5 пенали...Ај види уште еднаш дали симулира ...
Има контакт? Да.Aко за онолку ситен контакт се досудува пенал...тогаш во секој меч треба да има по 5 пенали...
Е да со Сандерленд нерешено и тоа е успехМанчестер фаворит- Ливерпул шампион.
Ја разбирам дека е 4 саат сабајле и дека малце си збунет ама што има врска тоа што си го цитирал со тоа што си го напишал?Е да со Сандерленд нерешено и тоа е успех
Ај види ја добро снимката дека можеше комотно да продолжи со акцијата, ама по тој ситен контакт тој се фрли како покосен...симлуација? Јас би рекол да...Има контакт? Да.
Симулација ? Не.
Фала,пријатно.