Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
Имаме замени и ти па,што се секираш.Еве го Фримпонг,Чемберлен ќе скрши кичми заедно со Ремзи и ете ти.Шамак последниот гол со глава,се на се само 3 голчиња.(n)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
Темпераментот на Бартон не е нешто ново...ама реални да бидеме Џервињо прво симулира пенал, потоа сака физички да се пресмета иако претходно беше испровоциран од Бартон. Заслужен црвен картон според мене. Бартон исто заслужи жолт, а некогаш неговиот потег и со црвен може да се досуди, но сепак судијата на крај даде добра одлука...Сепак ова е прво коло и ваквите резултати воопшто не ме изненадуваат. Вистинската битка започнува од Септември па натака...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Бартон е копиљак кој знае да провоцира. И на оној натпревар 4-4 Диаби мислам беше си заработи црвен. Рака на срце Бартон ќе го осакатеше ама и овој одма стана правда да дели. Сега истото му се случува на Џервињо. Не смеат вака да подлегнуваат на провокации.
--- надополнето: Aug 13, 2011 7:06 PM ---
Со кој ќе играме? Жервињо и Сонг нема да играат а во вторник играме со Удинезе каде шансите да се повреди уште некој (знаејќи го Арсенал) се многу големи...
Хихихи, кој ќе спие, ПАК, у п.м :) :) :)
Затоа и ви велам. Имале или немале играчи, се влечкале по терен, та и ние сме заспале од здодевност ова е важен наптревар. Ни вие како ни ние не смееме да си дозволиме луксуз да кикснеме. Кажав дека очекувам Челзи да победи во првите 5. Е сега рачунајте ако изгубите што ќе се случи. после 2 кола негатива од 5 бода ( или 4 ако е нерешено ) . Потоа играте со Јунајтед на ОТ. Притисокот ќе е огромен па уште еден пораз таму тоа ви е 7 негатива уште не почната сезоната. После римпапа не помага. Слично е и со нас. Така да не знам........опасно е

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дај стаете нешо клипчиња од тоа што случило на Њукасл - Арсенал ..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Joey7Barton @piersmorgan I train all summer to have him cheat us out of hard earned point. Its not on. Diving should be 3 game ban. Respect the game :pos:

piersmorgan @Joey7Barton you and Song should have been sent off for those haircuts alone...:pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Joey7Barton @piersmorgan I train all summer to have him cheat us out of hard earned point. Its not on. Diving should be 3 game ban. Respect the game :pos:

piersmorgan @Joey7Barton you and Song should have been sent off for those haircuts alone...:pos:
A Пирс е голем фан на Арсенал... Пирс, членот на жирито на Англиското јас имам талент, да не се збуните, со Стијуарт Пирс..

Комедии е твитерот денес

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Темпераментот на Бартон не е нешто ново...ама реални да бидеме Џервињо прво симулира пенал, потоа сака физички да се пресмета иако претходно беше испровоциран од Бартон. Заслужен црвен картон според мене. Бартон исто заслужи жолт, а некогаш неговиот потег и со црвен може да се досуди, но сепак судијата на крај даде добра одлука...Сепак ова е прво коло и ваквите резултати воопшто не ме изненадуваат. Вистинската битка започнува од Септември па натака...
Ај види уште еднаш дали симулира ...;)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Е да со Сандерленд нерешено и тоа е успех ;)
Ја разбирам дека е 4 саат сабајле и дека малце си збунет ама што има врска тоа што си го цитирал со тоа што си го напишал?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
Има контакт? Да.
Симулација ? Не.
Фала,пријатно.
Ај види ја добро снимката дека можеше комотно да продолжи со акцијата, ама по тој ситен контакт тој се фрли како покосен...симлуација? Јас би рекол да...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom