Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Лани доделувањето на поени некако беше побрзо т.е во реално време беа поените, а сеа завршија натпреварите, а ни еден играч нема поен.:confused:

Лани доделувањето на поени некако беше побрзо т.е во реално време беа поените, а сеа завршија натпреварите, а ни еден играч нема поен.:confused:
Ухх, ми олекна, мислев дека тоа со 0 поените е затоа што не ми играле играчите :D

Сета оваа “подобрена“ верзија на сајтов некако укочена ми изгледа :D

Ухх, ми олекна, мислев дека тоа со 0 поените е затоа што не ми играле играчите :D
Сета оваа “подобрена“ верзија на сајтов некако укочена ми изгледа :D
Јас мислев само кај мене е така, ама добро е, сигурно ќе имам некој поен .:cool:

Лани во живо ги доделува поените, веднаш штом некој играч постигне гол, направи асистенција и сл. Сега изгледа ќе бидат директно сите поени на крај на колото (се надевам дека нема да е така), што ќе биди поглупо.

Денеска слабо нешто само 10 поени :P за утре ги имам Нани, Видич , Коларов , Харт и Џеко :D

Jaс 29 поени, а скоро цел тим ми изиграл, додуша ако изиграле ко шо треба ќе сум имал повеќе.
За утре Туре и Фердинанд, белки Туре ќе извлечи некој поен, па да се дуплираат. :D
Ланската сезона во просек имав над 40 поени, оваа година слабо.

13 :( Ама така ми е кога ставив играч од Евертон а таа одложена. Ајде утре Нани ми е капитен :zlocko:

Добар сум за почетник. 25 поени а шестина играчи уште ги немаат изиграно натпреварите.:X3:

13 :( Ама така ми е кога ставив играч од Евертон а таа одложена. Ајде утре Нани ми е капитен :zlocko:
Имав тројца од Тотенхем јас, ама на клупа ги ставив, иначе ни овие 29 поени ќе ги немав тие ако беа во составот :D. А не дека тој од Евертон ќе ти сменел нешто на тебе. :P

Имав тројца од Тотенхем јас, ама на клупа ги ставив, иначе ни овие 29 поени ќе ги немав тие ако беа во составот :D. А не дека тој од Евертон ќе ти сменел нешто на тебе. :P

Па баш тие што очекував највише повредени, Вилшер, Одемвинги, Чичарито и морав просекуси да ставам..... Џарвис ѕвер, 5 бода ми донесе :icon_mrgr:

јас имам 20 плус 2 од лукас ком мие епрва замена а ќе влези на местото од ван де варт...останаа нани, руни , хут и харт кои ми е замена капитен посто излезе дека тотенхем не игра...

Зошо не ми дава да се логирам? ми пишува..Error logging in. Please check your details and try again. Јузер или пасс не е згрешено, можно е да ми го избишале или нешо такво?

Јас само 22 ова коло, од кои пола ги земав од Кејхил.
За утре Беговиќ, Шоукрос(очекувам тврда утакмица, 0:0 :D) и Руни. За Понеделник ќе останат Силва и Џеко(K).

Зошо не ми дава да се логирам? ми пишува..Error logging in. Please check your details and try again. Јузер или пасс не е згрешено, можно е да ми го избишале или нешо такво?
Мене така ми пишуваше преги кога беше оптоварен серверот.

Back
На врв Bottom