- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.434
- Поени од реакции
- 17.580
Лани доделувањето на поени некако беше побрзо т.е во реално време беа поените, а сеа завршија натпреварите, а ни еден играч нема поен.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ухх, ми олекна, мислев дека тоа со 0 поените е затоа што не ми играле играчитеЛани доделувањето на поени некако беше побрзо т.е во реално време беа поените, а сеа завршија натпреварите, а ни еден играч нема поен.![]()

Сета оваа “подобрена“ верзија на сајтов некако укочена ми изгледаЛани доделувањето на поени некако беше побрзо т.е во реално време беа поените, а сеа завршија натпреварите, а ни еден играч нема поен.![]()

Ухх, ми олекна, мислев дека тоа со 0 поените е затоа што не ми играле играчите![]()
Јас мислев само кај мене е така, ама добро е, сигурно ќе имам некој поен .Сета оваа “подобрена“ верзија на сајтов некако укочена ми изгледа![]()

Имав тројца од Тотенхем јас, ама на клупа ги ставив, иначе ни овие 29 поени ќе ги немав тие ако беа во составот13Ама така ми е кога ставив играч од Евертон а таа одложена. Ајде утре Нани ми е капитен :zlocko:
. А не дека тој од Евертон ќе ти сменел нешто на тебе. 
Имав тројца од Тотенхем јас, ама на клупа ги ставив, иначе ни овие 29 поени ќе ги немав тие ако беа во составот. А не дека тој од Евертон ќе ти сменел нешто на тебе.
![]()
Мене така ми пишуваше преги кога беше оптоварен серверот.Зошо не ми дава да се логирам? ми пишува..Error logging in. Please check your details and try again. Јузер или пасс не е згрешено, можно е да ми го избишале или нешо такво?