Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Де Геа ќе биде бр. 1

Токму ова сакав да го кажам после Шилдот. Зошто никој не кажува за грешката Харт што ја направи а сите дрдорат за Де Геа? И никој не збори за добрите одбрани што ги имаше во второто полувреме кога си дојде на себе?

Погба промовиран во првиот тим

Е ова ми беше предсезонска желба. Како што дрдорев дека Клеверли ќе биде страва а некои ме убедуваа дека уште не е спремен, wait to see this guy.

Де Геа ќе биде бр. 1

Токму ова сакав да го кажам после Шилдот. Зошто никој не кажува за грешката Харт што ја направи а сите дрдорат за Де Геа? И никој не збори за добрите одбрани што ги имаше во второто полувреме кога си дојде на себе?

Погба промовиран во првиот тим

Е ова ми беше предсезонска желба. Како што дрдорев дека Клеверли ќе биде страва а некои ме убедуваа дека уште не е спремен, wait to see this guy.
Погба петле бр.2 Нејмар? Да му носам кикиришката напред :icon_mrgr:

Manchester United manager Sir Alex Ferguson is not desperate to sign Wesley Sneijder because he wants to give rising stars such as Paul Pogba the chance to prove their potential.

294331_10150267054413581_102095563580_7898741_7395096_n.jpg

Освен на А1 :) ке не даваат утре живо на Спортклуб или Спортклуб+?

"Maybe I will die before Sir Alex, I am sure he will be on the bench forever. It is his life." KING ERIC CANTONA

:cuc:

Крш видео, мислам, исечоциве се добри, зборовиве се украдени од видата на aditya_reds, а музикава од Инсепшн :icon_mrgr:

Еве едно многу добро видео од нив, со една од моите поомилени песни, we do what we want :) Посетете им го каналот на јутјуб, имаат многу добри видеа, работат во Парамаунт Пикчрс колку што знам.

223768_1912809905517_1399993503_31633891_84335_n.jpg

Mancini: All in !
Ferguson: Raise :icon_lol:

Не прогнозирам ништо за составот утре, само сакам да го видам Клеверли да игра барем пола саат.

Фостер им брани, во што кладба дека ќе се здиви :tapp: Ако не им игра Одемвинги гол не примаме тоа сигурно е, само работата е овој да го пробиеме, ќе се наредат пред гол сите од еден до последен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom