Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

263281_204633642925506_104674546254750_446187_7812165_n.jpg
]
можна постава за денешниот натпревар ... Незнам за Рафа и Евра ...
само место Рафаел Смолинг ,а место Евра Фабио

за Рафа мислам дека не му е ништо ... на постот на Apidrone пишува дека не е сигурно дали ќе му треба операција.... а можда и двајцата се опраиле па ферги ќе ги пробува ќе бидат потребни за со Арсенал

#MUFC Starting XI: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic ,Rafael; Nani, Anderson,Cleverley, Giggs, Young; Rooney

Ова го видов од твитер! Ако е точно одличен состав! Само тоа што е со Руни сам во напад не ми се свиѓа!

Еве го составот: De Gea, Smalling, Rio, Vidic, Fabio, Nani, Anderson, Cleverley, Young, Welbeck, Rooney.

Многу храбро влегува САФ...да им посакаме среќа на дечкиве да не ги убијат предвреме копачиве!
Но чим игра Јанг сигурен сум!
GLORY!!!

Многу храбро влегува САФ...да им посакаме среќа на дечкиве да не ги убијат предвреме копачиве!
Но чим игра Јанг сигурен сум!
GLORY!!!

Имаме и добра клупа - Линдегард, Џонс, Еванс, Бербатов, Гигс, Парк, Керик.

Одличен состав,искрено немаше да ми се допаѓа ако Гигс беше убацен наместо некој од младичиве
Glory Glory !

Прееска на мечов Челзи - Стоук дадоа 5 минути продолжение а немаше гол паднато. Замислете на Манчестер така :eek::mad::cautious:

:***************************** <3

Не знам што им дале на дечкиве, ама овие се прегладнети за успех! Секоја чест...и покрај 12 мин заклучокот е тој, така да не е потребно да чекам 90мин за да дадам мислење...браво САФ! Има да ги моча сите!

GLORY!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom