Добро ни дојде, таман на време...кога отвараме нова тема
Добро ве најдов скаузери. Се надевам дека оваа сезона што следува е наша сезона и ќе ги ебеме циганиве од Манчестер. Поздрав.
Тоа би значело дека до крајот на оваа година ќе го подигнеме пехарот?хахаха
инаку нешто да ви пастирам!
last time there was a royal wedding and riots in
tottenham in the same year liverpool won the league !!
Какво одложување бре?? Какво одложување ?? Цело лето чекам и сега ќе го одложеле затоа што некои дибеци ги фатил бесот. Треба војската да им ја пуштат да ги постелат од ќотек да не им текне уште еднаш да протестираат. Колку никаква нација се овие англичаните тоа чудо едно е.Сеуште кружи информацијата дека има големи шанси да се одложи првото коло во Премиер поради немирите во Англија или поточно во Ливерпул, Манчестер, Бирмингем и Лондон!
Така да би можеле да добиеме уште неколку денови за Лев Бек а богами и Штопер!
Добро ве најдов скаузери. Се надевам дека оваа сезона што следува е наша сезона и ќе ги ебеме циганиве од Манчестер. Поздрав.
Надлежните ќе ти кажат колку е точно да не те лажам сегаНекој да ми каже шо пари се дресовите од ливерпул у фан шоп?!
Ја коа си купив (пред 3 години) шкарт имаше од 600 и од 800, а оргинал е околу 2000 мислам.Некој да ми каже шо пари се дресовите од ливерпул у фан шоп?!
Не ми се верува да се точни статистикиве, нон стоп коа купуваме некој вадат вакви ненормални статистики како тој е најјакПошто никој не пишува овде еве јас
Изгледа конечно Енрике ќе дојди. Инаку тој порано бил спринтер но го избрал фудбалот пред спринтот и еве ....денес ќе дојде кај насИма уште едни статистики за кои не знам дали се точни
Succesful Dribbling last season - Evra 26 - Enrique 65 - Baines 26 - Clichy 21 - Cole 17 | Tackle success- Evra 76% - Enrique 84% - Baines 74% - Clichy 81% - Cole 61% | Crossing Accuracy - Evra 18% -Enrique 23% - Baines 28% - Clichy 17% - Cole 20%
1 on 1, Enrique's very hard to beat. Happened only 9 times last season, compared to A. Cole (38), Clichy (26), Baines (24), Evra (23).
Не знам колку е точно а и не верувам да е но времето ќе покаже дали вистина е толку квалитетен
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:01 AM ---
Надлежните ќе ти кажат колку е точно да не те лажам сега
До сега одложена е само Тотенхем - Евертон!Ајде лека полека ќе ги пополниме дупките, макар тоа било пред почеток на првенство, и само се надевам дека нема да го одложат стартот у сабота (не знам у меѓувреме дали одлучиле нешто) пошто ќе треба прва утакмица да ја играме со Арсенал на гости, а тоа ме потсеќа некако на ланската сезона кога имавме исто толку големи надежи и на крај ....
Баш напротив веројатно само таа утакмица ке биде одложена другите сите ке се играат ама конечната ситуација ке се знае до 7 часот.....презадоволен сум од трансферот на Енрике. Значи пред да почни преодниот рок сакав да ги купиме Адам, Даунинг и Енрике и сите желби Кени ми ги исполниДо сега одложена е само Тотенхем - Евертон!
Многу е веројатно дека ке се одложи целото коло!
Баш напротив веројатно само таа утакмица ке биде одложена другите сите ке се играат ама конечната ситуација ке се знае до 7 часот.....презадоволен сум од трансферот на Енрике. Значи пред да почни преодниот рок сакав да ги купиме Адам, Даунинг и Енрике и сите желби Кени ми ги исполниДо сега одложена е само Тотенхем - Евертон!
Многу е веројатно дека ке се одложи целото коло!