Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
џонсон нема да игра со Сандрленд.. ај тоа не е толку голем проблем Кели е одличен.. дај да го зимаме Енрике побрзо да биде спремен за Сабота,ако воопшто во сабота има фудбал.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сеуште кружи информацијата дека има големи шанси да се одложи првото коло во Премиер поради немирите во Англија или поточно во Ливерпул, Манчестер, Бирмингем и Лондон!
Така да би можеле да добиеме уште неколку денови за Лев Бек а богами и Штопер!

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78

Добро ве најдов скаузери. Се надевам дека оваа сезона што следува е наша сезона и ќе ги ебеме циганиве од Манчестер. Поздрав.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Добро ве најдов скаузери. Се надевам дека оваа сезона што следува е наша сезона и ќе ги ебеме циганиве од Манчестер. Поздрав.
Добро ни дојде, таман на време...кога отвараме нова тема :) :)

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
хахаха :D
инаку нешто да ви пастирам!

last time there was a royal wedding and riots in
tottenham in the same year liverpool won the league !!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
хахаха :D
инаку нешто да ви пастирам!

last time there was a royal wedding and riots in
tottenham in the same year liverpool won the league !!
Тоа би значело дека до крајот на оваа година ќе го подигнеме пехарот? :D
--- надополнето: Aug 9, 2011 1:54 PM ---
Сеуште кружи информацијата дека има големи шанси да се одложи првото коло во Премиер поради немирите во Англија или поточно во Ливерпул, Манчестер, Бирмингем и Лондон!
Така да би можеле да добиеме уште неколку денови за Лев Бек а богами и Штопер!
Какво одложување бре?? Какво одложување ?? Цело лето чекам и сега ќе го одложеле затоа што некои дибеци ги фатил бесот. Треба војската да им ја пуштат да ги постелат од ќотек да не им текне уште еднаш да протестираат. Колку никаква нација се овие англичаните тоа чудо едно е.
На крај краева ако ги гледаме позитивностите ќе имаме време за бек и стопер а и можеби ќе ја наполниме темава и таман пред почетокот на сезоната нова ќе отвориме ( тикви ќе ја завршиме ама ајде )
Не знам за вас ама мене не ми се чека. Се запеков за фудбал :D
Овие што протестираат во Ливерпул сигурно се фановите на Евертон. Нашиве би требало одвај да чекаат да почне сезоната :)
--- надополнето: Aug 9, 2011 2:33 PM ---

:cool:

Г

Гучи

Гостин
Глеам на Мацедониан Редс предложиле да го пречекаме Ташак :D на аеродром коа ке пристигне на 25ти, ајде и од форум да се собереме :) што викате?

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Некој да ми каже шо пари се дресовите од ливерпул у фан шоп?!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Пошто никој не пишува овде еве јас
Изгледа конечно Енрике ќе дојди. Инаку тој порано бил спринтер но го избрал фудбалот пред спринтот и еве ....денес ќе дојде кај нас :DИма уште едни статистики за кои не знам дали се точни

Succesful Dribbling last season - Evra 26 - Enrique 65 - Baines 26 - Clichy 21 - Cole 17 | Tackle success- Evra 76% - Enrique 84% - Baines 74% - Clichy 81% - Cole 61% | Crossing Accuracy - Evra 18% -Enrique 23% - Baines 28% - Clichy 17% - Cole 20%

1 on 1, Enrique's very hard to beat. Happened only 9 times last season, compared to A. Cole (38), Clichy (26), Baines (24), Evra (23).

Не знам колку е точно а и не верувам да е но времето ќе покаже дали вистина е толку квалитетен
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:01 AM ---
Надлежните ќе ти кажат колку е точно да не те лажам сега

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Пред 34 години на вчерашен ден,Ливерпул го купи Кени Далглиш за рекордни 440 илјади фунти од Селтик и приказната за Кралот Кени почна.

Г

Гучи

Гостин
Ја коа си купив (пред 3 години) шкарт имаше од 600 и од 800, а оргинал е околу 2000 мислам.
Пошто никој не пишува овде еве јас
Изгледа конечно Енрике ќе дојди. Инаку тој порано бил спринтер но го избрал фудбалот пред спринтот и еве ....денес ќе дојде кај нас :DИма уште едни статистики за кои не знам дали се точни

Succesful Dribbling last season - Evra 26 - Enrique 65 - Baines 26 - Clichy 21 - Cole 17 | Tackle success- Evra 76% - Enrique 84% - Baines 74% - Clichy 81% - Cole 61% | Crossing Accuracy - Evra 18% -Enrique 23% - Baines 28% - Clichy 17% - Cole 20%

1 on 1, Enrique's very hard to beat. Happened only 9 times last season, compared to A. Cole (38), Clichy (26), Baines (24), Evra (23).

Не знам колку е точно а и не верувам да е но времето ќе покаже дали вистина е толку квалитетен
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:01 AM ---

Надлежните ќе ти кажат колку е точно да не те лажам сега
Не ми се верува да се точни статистикиве, нон стоп коа купуваме некој вадат вакви ненормални статистики како тој е најјак :pos: Да беше толку боље од Евра, Ешли Кол итн. ке играше за репрезентација на Шпанија и сигурно поише ке вредеше..ај нека ни е со среќа(y)

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Ајде лека полека ќе ги пополниме дупките, макар тоа било пред почеток на првенство, и само се надевам дека нема да го одложат стартот у сабота (не знам у меѓувреме дали одлучиле нешто) пошто ќе треба прва утакмица да ја играме со Арсенал на гости, а тоа ме потсеќа некако на ланската сезона кога имавме исто толку големи надежи и на крај ....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ајде лека полека ќе ги пополниме дупките, макар тоа било пред почеток на првенство, и само се надевам дека нема да го одложат стартот у сабота (не знам у меѓувреме дали одлучиле нешто) пошто ќе треба прва утакмица да ја играме со Арсенал на гости, а тоа ме потсеќа некако на ланската сезона кога имавме исто толку големи надежи и на крај ....
До сега одложена е само Тотенхем - Евертон!

Многу е веројатно дека ке се одложи целото коло!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Баш напротив веројатно само таа утакмица ке биде одложена другите сите ке се играат ама конечната ситуација ке се знае до 7 часот.....презадоволен сум од трансферот на Енрике. Значи пред да почни преодниот рок сакав да ги купиме Адам, Даунинг и Енрике и сите желби Кени ми ги исполни
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:17 PM ---

Баш напротив веројатно само таа утакмица ке биде одложена другите сите ке се играат ама конечната ситуација ке се знае до 7 часот.....презадоволен сум од трансферот на Енрике. Значи пред да почни преодниот рок сакав да ги купиме Адам, Даунинг и Енрике и сите желби Кени ми ги исполни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom